ümitköyde antalya plakalı koyu renk bir peugeot 407 marka otomobili olan 25-30 yaş civarı kısa saçlı eşi dostu komşusu yakını artık herneyse bilen biri varsa allahın adını veriyorum bana özelden ulaşsın.......
ümitköyde antalya plakalı koyu renk bir peugeot 407 marka otomobili olan 25-30 yaş civarı kısa saçlı eşi dostu komşusu yakını artık herneyse bilen biri varsa allahın adını veriyorum bana özelden ulaşsın.......
"Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
M.Kemal ATATÜRK
hayırdır? (10krktr)
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Sen bu kadar dertliysen elinden bir kaza çıkmaması için bilen kişilerin vermemesi daha doğru olur. Tabi yargıya polise intikal edicek bir durum değilse.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ben Can'la Ankarada gezerken görmüştüm aracı 1 sene oldu tabi tanımıyorum ama yoldan Travesti almaya çalışıyolardı.07 plaka olduğundan dikkatimi çekmişti
abi 07 plaka olunca travestimi alıozNie dikkatini 07 plaka olması cekti
Şahsen bizim bi caddemizde cok travesti var hiç duran arabaların plakası 07 mi die bakmadım
ahsuahsua yarıldım
ümitköy küçük illa denk gelir tekrardan.
kendinizin halletmesini gerektircek bişe değildir umarım
Sorun bırz buyuk gibi arkadaslar.
***** arac yolda sıkıstırmıs Kursat abıyı. sonrada caktırmadan evine kadar takıp etmıs. Oda haklı coluk cocuk var evde. Dur demis in demis kacmıs adam. Bir kere denk gelmıs bugun yine kacmis.
Jandarmaya vs. haber verildi sahıs hakkında birde biz bulalım derdi neymis onu merak ediyoruz. Sonucta kimseyi tedirgin etmeye hakkı yok eve kadar takıp edıosan inip derdini anlatirsin yanlısmııym?
KA Style
walla bızde haftasonu caglar tunay ılker abı felan rlol yaparken bı tane vectra salak sacma bı sekılde bıze dahıl oldu onlar yuzunden ılker abıyı sıkıstıracaktımda son anda kurtardık...
Şerefsizlik,arsızlık başka birşey değil gerçekten ama çoğumuz bu çevrede oturuyoruz illaki denk gelicek,plakasını tam alabildiyseniz aracın tam rengini biliyorsanız bizde bilelim denk gelirsek gerekeni yapalım..
Bu aralar it,çakal gerçekten çok üredi bizim buralarda,bi temizlik lazım,gerekli yerler tarafından..
gerekli yerlere mevkilere yasal başvurularınızı yapın....resmi makamlar gerekeni yapsın..
gerisinin tartışılacağı yer burası değil ...
Plaka alınıp emniyete ve jandarmaya bildirildiyse sonucu beklemenizi tavsiye ederim.
Sinirlenmekte ve öfkelenmekte haklısınız ama kendi adaletini kendin vermek bu devirde pek akılcı bir cözüm degil...
Herkesin belinde silah herkes mafya olmus.
Yapılacak en dogru sey emniyetin gerekeni yapmasıdır.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)