Arkadaşlar geçtiğimiz hafta ofisin camından aşağı bakarken çöp konteynerinin yanında 4 tane çok küçük kedi yavrusu gördüm ; park etmeye çalışan arabaların altlarına giriyorlardı.
Bayaa bi bekledim annesini , gelen giden olmayınca kıyamadım koliye koyup öğrenci yurdumuzun arkasındaki adaklık kurban yerinin çobanına teslim ettim.
Aradan 5 gün geçti , bugün gidip bakalım dedim.Çoban bunları ahıra salmış.küçücük yavruların orda durmasına kıyamadım.Aldım veterinere götürdüm.bi tanesinin testisleri iltahaplanmış , idrar yolu kapanmış.açtılar , çiş yaptırıp ferahlattılar.pudralayıp temizlediler.su içip kuru mama yiyebiliyolar.çoban da tavuk derisi yediriyoduAma küçük oldukaları için günde 3 4 kez popolarını ıslak pamukla silip çiş yaptırmak , bakmak lazımmış.ben bugün ,yarın ,ilerleyen günler ne gerekiyosa götürüp yatırıcam veterinerde.yarın da parazit ilacı , aşı vss onları yapıcaz ama bakabilecek birilerine ihtiyaç var.bende eşimde çalışıyoruz.gün içinde ne olacağı belirsiz.Şuan uyuyolar , rahatısz etmeyeyim foto çekip.uyanınca foto çekip güncellerim tekrardan.
İstemesemde biraz toprlandıktan sonra ya yine çobana , site bakçesine , yada barınağa falan bırakıcam.imkanı , bahçedi olan bizden biri varsa alsın arkadaşlar.