evet abiler kardeşler hız sınırı artıyor büyük ihtimal okullar açılınca gerçekleşmiş sanırım Big Boss'lar farkına vardılar.
Haberin Kaynağı: Şehir içi hız sınırı artıyor - Hürriyet GÜNDEM
evet abiler kardeşler hız sınırı artıyor büyük ihtimal okullar açılınca gerçekleşmiş sanırım Big Boss'lar farkına vardılar.
Haberin Kaynağı: Şehir içi hız sınırı artıyor - Hürriyet GÜNDEM
Sonra khandırdıhk xd deyip eve ceza yollamasınlar ben beklerim bunlardan![]()
Düzenlemenin yürürlüğe girmesiyle yönetmelikteki hız sınırları değiştirilecek ve UKOME ile il trafik komisyonlarının uygun bulduğu yollarda hız sınırı, polisin hız cezası yazarken tanıdığı yüzde 10'luk opsiyonla birlikte 90 kilometreye çıkarılacak.
Su kismi anlayamadim , 90+yuzde 10 mu olcak yoksa yuzde 10 lun tolerans dahil mi ?
Normalde hiz siniri arti yuzde 10 dur. Ama sanki birda tolerans dahil 90 olacak gibi anladim ben .
Zaten anlamış degilim bu hız sınırını sadece bizemi uyguluyorlar bütün resmi plakalı araçlar allah ne verdiyse gidiyorlar.
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
yani sinir 81.8180 kilometre oluyor bu hesaba gore, tabelaya nasil yazacaklar anlamadim![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
işin kötü yanı bu radar denilen zamazingonun bizim evin orda olması. Eve giderken bile sıkamıyorum.(Rami otopazarının gerisindekinden söz ediyorum.)
trafik açısından iyi bi uyulama ama pek bi fayda ediceğini düşünmüyorum 70 sınırlı yerde bütün şeritlerde 50 ile gidiyolar uyuz ediyolar bizleri , 90 oluncada 60 la giderler pek bi farkı olmaz
tabelada ne yazarsa %10 koyun![]()
Gökhan ÇAPRAZ
34 BYC 099 civic sport plus
çok iyi bi karar olmus bazen bakıyosunki 70 lik yerde adam 60 la gidiyo işini garantiye alıyo sonra trafik durma noktasında ..![]()
Şehir içi derken çevre yolları kast edilmiş sanırım doğru mu? Hız sınırı şehir içi dünyanın her yerinde 50 km çünkü..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)