İyi akşamlar, biraderim bu sene üniversiteye kayıt olucaktı harcı yatırdı fakat sonradan bazı sebeplerden vazgeçti ve okula kayıt yaptırmadı. Yatırdığımız harcı geri alabilme imkanımız varmı ?
İyi akşamlar, biraderim bu sene üniversiteye kayıt olucaktı harcı yatırdı fakat sonradan bazı sebeplerden vazgeçti ve okula kayıt yaptırmadı. Yatırdığımız harcı geri alabilme imkanımız varmı ?
malesef böyle bişi mümkün deil.ama diyelim bölümü okudu not ortalaması yüksek ozaman harç parasnı geri alabılıosunz
Fazla verdiği harç parasının fazlasını alabiliyor da bu şekilde bir nedenle vereceklerini sanmıyorum
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
Harçlar kalkmadı mı?
okul yakınınızda ise okula gidip öğrenci işleri ile görüşün, not yüksek geldiği için 1 dönem harcı geri almıştım ben ama bu sekilde nasıl olur bilmiyorum ama illaki yardımcı olurlar yada yol gösterirler![]()
Emre kardeşim bu iş buradan bizlerin afaki fikir vermesiyle çözümlenmez. en iyisi ya üniversitenin öğrenci işlerine tlfn açman ki genelde çok ilgisiz davranıyorlar.
eğer ulaşımın kolay ise de birebir yüz yüze görüşerek ücret iadesini talep etmen olacaktır.
yarın sabah kayıt için gidicem üniversiteye ordan sorarım böyle bişi mümkünmü die olumlu olumsuz geri dönüş yparım size inş alabilirsiniz
kardeşim sordum bu sabah malesef geri alamazsınız dedi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)