Adam harbiden efsane ama küçük ihtimal ses getirmek için kurgulanmışda olabilir.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
hasta yaw![]()
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
baya bir süre önceki video, yarışmanın müdavimlerindenim, başvurumda var hatta bekliyorum mülakata. yusuf dinçer bulmaca manyağı olarak katıldı, bu turun süper finalinde bir soruyu bilemedi, cevabı bombalamaktı ve ödül kazanamadı, 30 ağustosta özel programda davet ettiler, ve tekrar yarıştı bu defa 1 dakika sürenin üstüne çıktı ama yine hiç harf almadan 9800 yaptı![]()
TK 777 - Agu Engine 2.0 Stroker GTX3076 Gen2
FRK 02 - 2.0TFSI Stage 3 Golf MKV GTI DSG
TK 757 - Mazda 323GTX AWD TURBO
VTE 60 - Gen5 Prelude 2.2 Vti
tekrar davet edilmiş. bu sefer kazık sorular sorulmuş. ve bir vakıf adına yarışmış. tebrikler.
Kelime Oyunu Rekortmeni Yusuf Dinçer Tekrar Yarıştı (30 Ağustos 2013 Bölümü) - YouTube
maşallah adam zehir gibi..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
beyaz showa cıkmıstı galiba orada izlemiştim ciddi sorunları var bu adamın, psikolojiyle ilgili arkadaşlar daha iyi bilir tabi
başını çekmemişler içinden geçicem diyodu![]()
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
direk programı izlemiştim kesinlikle bi iş var falan diyodum ama gerçek çıkmıştı beyaz showdada bayağı konuşuldu mevzusu
aslında herkesin düşündüğünün ve gördüğünün aksine , iç dünyası zengin ve farklı olan insanlar sorunlu olarak algınabiliyor , örnek hemen nikolay teslayı verebiliriz , hakkında uzun bilgi vermeye gerek yok duyan herkes hayranlık duyar , ama toplumsal yaşantısını araştırın sorunlu bu adam dersiniz
İnsanın odaklanmak için , hafızasında bilgiyi tutmak için , yada hızlı düşünmesi için başkaları tarafından ilginç yada sorunlu görüntüsü algılaması olabiliyor , örnek kimse durup dururken agzına kalem sokmaz yada sokup ısırmaz deli derler ama masa başında elde kalemle düşünürken odaklanmışken ahşap kalemi yiyen bile var![]()
![]()
o yuzden her gördüğünüz anlamsız bakış yada farklı hareket insanında kalıcı sorunlar olduğu anlamına gelmez , bundan 10 yıl önce arabalar yan gidicek zevkli olucak asıl beceri şöförlük yan gitmede deselerdi kim inanırdı , şimdi millet düz gitmeyi bıraktı yan gitmek için çaba harcıyor , eğitim alıyor , para harcıyor![]()
![]()
![]()
forum içeriği gereği böyle bakabiliriz olaya
Adam uçuyor) Kazasız belasız :P
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
içinden geçicem falan dese tam olcakmış![]()
Öylesi de var böylesi de var.![]()
Kelime Oyunu böyle yarışmacı görmedi! | Seni Mahkemeye Veririm - YouTube
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)