User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: Gölbaşı/Ankara konut??

ersandeniz
    Misafir

Gölbaşı/Ankara konut??

Merhaba,

Eşim eş özrü atamasıyla Gölbaşı İkizce'de bir ilkokula atandı, Gölbaşı'nda oturmayı düşünüyoruz ama sahibindende hurriyetemlakta çok da fazla seçenek yok, bulma durumuna göre 2 seçeneğim var:

-eğer 140 000e kadar giriş,yüksek giriş vb. olmayan güney cepheli krediye müsait ev bulursam satınalma
    -bulamazsam, anı kriterlerde 600 tl'ye kadar kiralama

Gölbaşı hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız bu konuda yardımcı olabilirse çok sevinirim

Şimdiden Teşekkürler,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıl önce ailem taşındı gölbaşına, ailecek bin pişmanız. şehirden sonra sessiz sakin olur diye düşündük ama tam köy gibi.

toplu taşıma biraz sıkıntı ama toki de belirttiğiniz fiyata hatta baya altına da evler var. gölbaşı merkeze biraz uzak ama merkezde ki insanı görüp, tanıyınca uzak olmasını dezavantajdan avantaja dönüşür.

bana kalırsa dikmen tarafında ev bakın, gölbaşı arası 8-10 km ama gölbaşında oturmaktan iyidir.

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlla Gölbaşı olacaksada kesinlikle kiralamayın saçma sapan evler çok yüksek fiyattan kiralanıyor. son 3 senede %70 arttı neredeyse kiralar

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikizce haymana yolu tarafına düşüyor gölbaşı merkeze biraz uzak
    gölbaşındaki üniversiteler nedeniyle kiralar bir hayli yüksek oluyor özellikle bahçelievler mahallesi tarafında
    ulaşım açısından haymana yolu üzerindeki konutlar size daha uygun olacaktır
    forumdan ahmet arkadaşımız vardı kendisi gölbaşında emlakçı ama askerde şu an şansınıza

ersandeniz
    Misafir
    Teşekkürler, biliyorum uzak merkeze ikizce, hatta haymanaya daha yakın, şansımızı deneyeceğiz, ulustan 157\3 otobüs kalkiyormus daha olmadi onun guzergahina yakin bakacagiz

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ersandeniz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler, biliyorum uzak merkeze ikizce, hatta haymanaya daha yakın, şansımızı deneyeceğiz, ulustan 157\3 otobüs kalkiyormus daha olmadi onun guzergahina yakin bakacagiz
    gölbaşı sınırları içerisinde bir konut tutarsanız sizin için daha iyi olur
    sabah akşam saatlerinde toplu taşıma ile ulaşımda sıkıntı yaşarsınız merkezden gelip giderken

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Haymana yolunun girişinde bir ev kiralarsanız hem 157 ye binip ikizceye gidebilir hem ordan konya yoluna çıkıp ordan ankaraya ulaşım kolay olur.Ben açıkçası Gölbaşının esnafını sevmiyorum(çoğu) köydeki tarlasını satmış gelmiş bütün gün laklak yapıyım iş gelirse geçiriyim derdinde.Gölbaşında göl var haftasonu gezeriz falan diye sevinmeyin haftasonu kalabalıktan sokağa çıkmak istemezsiniz.Ben merkezde oturmuyorum o yüzden rahatım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    orda alacağınız evde ölü yatırım olur bence ev almak yerine kira daha mantıklı olabilir yada oraya yakın merkezede yakın bi ortak nokta bulmak laızm

By_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu dışardan gelenler yüzünden kiralık dairede kalmadı arkadaşıma ev tuttuk zar zor tanıdık vasıtası ile bulduk :@
    05 Civic Vtec ||
    Emre Ayg..

Herşey Türklük için

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Huyunu suyunu bilmediğiniz bir semtte hemen ev almak pek mantıklı değl,birazda ölü yatırım olur..
    Bence emlakçılarlada bir konuşun,bazen nette olmayan sağlam evler düşebiliyor..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikizce cehennemin dibi.. gölbaşından tutana kadar onca yol gideceğinize biraz daha yol gidip incek beytepe taraflarında huzurlu bir yer tutun... arabasızda zaten olmaz diye düşünüyorum o taraflarda... imkan varsada çayyoluna çıkın... ama orda en berbat 30 yıllık evler bile 200K lira...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gölbaşı ne kadarda kötü bir yermiş, 13 yıldır sizin kadar öğrenememişim, garip

burası sessiz sakin bir yerdir Ankarada kafanızı dinleyebileceğiniz bir ilçedir, İkizce köyünü biliyorum tavsiyem Karşıyaka mahallesinden kiralayabilir yada satın alabilirsiniz, birkaç emlakcı tavsiye ederim ama yerinizde olsam 1 gününüzü ayırıp kendinizde bulabilirsiniz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)