Bundan 20 gün önce reno concorde aldım.Araç yağ damlatıyomuş farketmedigimden yagsız kaldı ve motor yatak sardı ben de lanet ettim bu haliyle aracı satılıga koydum.Bu sabah iki kişi araca bakmaya geldiler kasasını falan begendiler bi kaç yere telefon ettiler ve almaya karar verdiler kapora bıraktılar ilanı kaldırmamı istediler.Buraya kadar herşey normal ilerledi adamlar gittikten 2saat sonra gizli numaradan arandım.Arayan kişi adının oktay oldugunu tamirci oldugunu benim aracı alacak kişilerin ellerinde hasarlı concorde oldugunu ve bundaki motoru benim satacagım araca takacaklarını söyledi ve ben insanlık görevimi yapıyorum bunlar sakat iş yapıyolar sonra başın agrımasın ve benzeri laflar etti.Bende ben aracın ne ilk sahibiyim ne son sahibi benim başımı agrıtacak ne gibi bi durum oldugunu sordum.O da işte bi kaza durumunda falan bu olay anlaşılırsa senden öyle aldıklarını falan söylerler gibisinden laflar etti bu şekilde kapattık telefonu şimdi sormak istedigim bu iş dogruysa benim başıma herhangi bi olay gelirmi? yoksa bunlar baktılar düşündüler vazgeçtiler şimdi kaporayı kurtaralım ayagına böyle çakallık mı yapıyolar çünkü sabahtan beri telefon susmadı arabayla ilgili yani şu dakkadan sonra kaporalarını yakacagım aşikar.. Durum özet olarak böyledir şimdiden yardımcı olacak olan abilere ve arkadaşlara teşekkürler...