Arkadaşlar kardeş forumumuzda tatlı bir tartışma yaşandı.Aynı soruyu burdada sormak istiyorum. Zevkler renkler bir kenara bırakıldığında bu 2 aractan hangisi DAHA BAŞARILI DAHA İYİ BİR ARACTIR GENEL OLARAK?
Arkadaşlar kardeş forumumuzda tatlı bir tartışma yaşandı.Aynı soruyu burdada sormak istiyorum. Zevkler renkler bir kenara bırakıldığında bu 2 aractan hangisi DAHA BAŞARILI DAHA İYİ BİR ARACTIR GENEL OLARAK?
Arkadaşlar siz hangisini alırdınız yada hangisi daha güzel diye sormuyorum.Zevkler renkler değişir. Benim sorduğum hangi aracın daha İYİ olduğu genel olarak.Bu arada anket koyulursa sevinirim yönetime duyrulur ben unuttumda..
r35gtr fena bir araba şimdi kafam başka yerde yazıcam deli gibi
bambaşka birşey o araba ....
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
ölçü nedir bro0-100 3.3 çıktı bir testte 0-400mt 11.6 997 nin verileri nedir?
kısa sürede bulabildiğim tek veri
997
0 - 100 km/h 3.9 s
0 - 160 km/h 8.4 s
80 - 120 km/h (in top gear)
0 - 400 m Acceleration
0 - 1000 m Acceleration 21.5 s
GT-R
0-1000 m 21.54
ağarlıkları
1,585 kg 997 manuel
3836pounds = 1739 kg
kilo farkına rağmen veriler ortada![]()
arkadaşlar hangisi geçer rollingte nolur diye birşey sormadım hemen gazlamaya başladnızGENEL olarak hangi araç daha iyidir kalite prestij marka imajı güvenlik hız görüntü tecrübe hersey genel olarak..zevkler renkler dışında hangi arac daha iyidir;?
Bencede r35 super bi makina japonların son noktası herseyıyle ama zevkler renkler somut kavramlar kenara bırakılınca Porsche herzaman Porsche dir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)