User Tag List

11 sonuçtan 1 ile 11 arası

Konu: ZV059 Megane RS can sıkıntısı.

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ZV059 Megane RS can sıkıntısı.

Zamk gibi bi asfalt bulduk 2 de normalde basamiyorum sariyorum Bi sikalim dedik arabada 3 kisiyiz ayarsiz bi yaZilimimiz var oldugu kadar )

Zv 059 2 3 4 can sıkıntısı - YouTube

arabasızadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rs lerde blow un faydası varmı maşallah araca .
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

gselcuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit.........
    ''Kenji Kita'' Adamsın...!

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merhaba bişey dikkatimi çekti motor ve servis ışığı yanıyor bende de aynı araç var bu arızaları verdiği zaman korumaya alması gerekmiyormu motor kendini yani 3 deviri geçmemesi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Downpipe tan dolayi 2. Sensor ariza yaktiriyor. Simdilik onunla mutluyum hicbir sekilde kesmedi simdiye kadar. rs tunerle bakiyoruz bir sorun yok. Yazilim guncelletmeye gidince özgün sondurcek muhtemelen.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Downpipe tan dolayi 2. Sensor ariza yaktiriyor. Simdilik onunla mutluyum hicbir sekilde kesmedi simdiye kadar. rs tunerle bakiyoruz bir sorun yok. Yazilim guncelletmeye gidince özgün sondurcek muhtemelen.

Erdal bende yillardir yazilimli ariza yakmazdi son zamanlarda yakmaya baslamisti kat bilmemne arizasi diyordu clip cihazinda yaniltici koydum sondu.Ayni zamanda o2 sensorlerini degistirdim araci bayagi farkettiriyor aklinda olsun.Birde bende forgeun arac icin uretigi blow off vardi birkac kisi sok dedi bende araca ozel birsey olmaz dedim sokmedim uzunca sure.Sana sadece sokmeni tavsiye ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabanın üzerindeki Rc valfe blow off ya da dumb valve den daha iyi iş görüyor eğer sıkıntısı yoksa. Ben orjinal SSII HKS ile sorun yaşadım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Erdal bende yillardir yazilimli ariza yakmazdi son zamanlarda yakmaya baslamisti kat bilmemne arizasi diyordu clip cihazinda yaniltici koydum sondu.Ayni zamanda o2 sensorlerini degistirdim araci bayagi farkettiriyor aklinda olsun.Birde bende forgeun arac icin uretigi blow off vardi birkac kisi sok dedi bende araca ozel birsey olmaz dedim sokmedim uzunca sure.Sana sadece sokmeni tavsiye ediyorum
    Ecufast alper abi cıkar dedi. Cıkardım. Blanking plate ten olsa gerek emiş sesi ve vites atarken sanki minik bi supraymış gibi sesler geliyordu.bu muhteşem hoşuma gidiyordu. Çıkarınca araba resmen oyuncak oldu ruhu gitti resmen. Geri taktım hemen. Fayda zarar kısmına gelirsek hiçbişey söyliyemem kuduz gibi gidiyo işte

Cooler montajı sonrası ufak bi kaçağımız vardı mesela hemen anladım sıkarken.bov kaçırsa anlarmıyım acaba ?

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın üzerindeki Rc valfe blow off ya da dumb valve den daha iyi iş görüyor eğer sıkıntısı yoksa. Ben orjinal SSII HKS ile sorun yaşadım.
    Abi benimki çin çan çon çıkarınca arabadan soğudum resmen. O yüzden sökmüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdal ses olarak doğrudur ama performans olarak geri götürüyor. Normal rc valf i tak diaframında sorun yoksa daha iyi basınç tutacağını göreceksin. Bi de blanking plate e para vermeye gerek yok. Rc Valf in hortumunu kısaltın ucuna bi bilye koyun alttan üstten bantlayıp üstüne cırt atın aynen RC valf oluyor blanking plate. RC valfin güzel tarafı şu vites atışları sırasında sistemden boşalttığın havayı yeniden sisteme basınç olarak veriyor. Turbo lag in azalıyor. Sistemin yeniden basınç ile dolmasını beklemiosun. Sistemin içerisinde sürekli olarak basınç var. Hortumların yeniden şişip boost lag yaratmasını engelliyor.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi o yöntemi denedik bovu çıkartıp kalın bi civata sıktık arıza yaktı kesti araba turbo lag konusunda haklısın. boş bi zamanımda sökücem tekrar denicem bakalım..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ecufast alper abi cıkar dedi. Cıkardım. Blanking plate ten olsa gerek emiş sesi ve vites atarken sanki minik bi supraymış gibi sesler geliyordu.bu muhteşem hoşuma gidiyordu. Çıkarınca araba resmen oyuncak oldu ruhu gitti resmen. Geri taktım hemen. Fayda zarar kısmına gelirsek hiçbişey söyliyemem kuduz gibi gidiyo işte

Cooler montajı sonrası ufak bi kaçağımız vardı mesela hemen anladım sıkarken.bov kaçırsa anlarmıyım acaba ?

Abi benimki çin çan çon çıkarınca arabadan soğudum resmen. O yüzden sökmüyorum.

Bende yeni cikardim evet bayagi bir keyifsiz oldu cok alismisim caf cuf falan ama isin reel kismi takiliyken kacirdigini anlamiyordum sadece yarim gazda rampa falan cikarken belli ediyordu sesinden ki ben ara ara icini acip yayini(yayi sari renk orjinal kitinde gelen yesil daha az basinc tutandi) gerip temizleyip geri takiyordum blanking platede vardi ama su anki gidisinden anladim 1,5sene falan bosa benzin yakmisim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)