Aracımın son hali, 321'lik M3'ten çıkan koltuk takımı, yenilenen tavan döşemesi, ufak tefek bir kaç yenilik daha
![]()
Aracımın son hali, 321'lik M3'ten çıkan koltuk takımı, yenilenen tavan döşemesi, ufak tefek bir kaç yenilik daha
![]()
masallah beyenerek takıp ettıgım bır arac Allah kaza bela vermesın...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
Kardeşim çok eski tarihten beri çok yakın olarak bildiğim bi araba , sana helal olsun sen kaderini değiştirdin en güzel is bence şu an...Tek benim sevmediğim şu hagus aynalarstd m3 aynası veya katlanır e46 ci std aynası olabilir başkada hiçbişey yapılamaz zaten
maaşallah kazasız belasız
araç sahibi ben olsam binmeye kıyamazdım araba harika maşallah
Maşallah, araba da çekimler de mükemmel olmuş, ne yalan söyliyim gözüm kaldı abi...
Aman nazarımız değmesin.![]()
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Çok başarılı
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Maşallah,bilinçli ellerde yapılan bmw ler böyle muazzam oluyor işteTek eleştirim pedallar.Oem pedal ya da şu tarz bişey takmalısın.
Sport Fuel Brake Foot Rest MT Pedals Pads for BMW E34 E36 325 M3 E34 520 Z3 | eBay
Maşallah seviye hızla yükselmeye devam ediyor. Yapılanlarla aracın değeri katlanarak artmış![]()
Çok teşekkür ederim, amin cümlemize kazasız belasız binmek nasip etsin..
Beğenmenize çok sevindim gerçekten, teşekkürler.Yıllardır hayalini kurduğum kombinasyondu değişensiz coupe aradım 2 yıldır, bulunca da gerçekleştirmek bugünlere kısmetmiş, teşekkür ederim
Teşekkürler iyi dilekleriniz için..
Aynen öyle binmeye kıyamaz hale geldim, hem kıyamadığım için başka araçlarımız olduğundan dolayı hem de lpg yok benzin fiyatlarından dolayıTeşekkürler..
Teşekkürler, elimizden geldiğince
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, Allah sizlere daha iyilerini nasip eder inşallah
Bmw ya da herhangi bir marka, önemli olan orjinallik, orjinal olunca da sonuçlar hep olumlu oluyor, teşekkürler..
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, paspasları yıkayıp detaylı temizlemeye vaktim olmadı bayağı tozlu sanırım
Teşekkürler
Teşekkürler
Amin, Allah cümlemizin araçlarını nazarlardan saklasın..
Sağolun..
Teşekkürler, iyi dilekleriniz için..
TeşekkürlerPedallar konusunda kararsız kaldım sonuçta orjinal bulamadım bir yandan da açıkçası sadece pedallara vakit ayıramadım aldığımdan beri değiştirmediğim nadide aksesuarlardan diyebilirim
Teşekkür ederim, elimizden geldiğince![]()
çok güzel tek eksiği s50b32 olmuş -)
şu pedallara ve vites topuzuna da bir el atarsan finish olacak.
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)