evet katılmak isteyen arkadaslar buradan yazarlar kemal ve osman da detaylı programı yapar başlık benden gerisi sizden artık![]()
evet katılmak isteyen arkadaslar buradan yazarlar kemal ve osman da detaylı programı yapar başlık benden gerisi sizden artık![]()
ayrıca bigünde çıralı olymposa gelin beklerim bi organizasyon piknik hiç fena olmaz burda.denizde piknik.düşünün bence mustafa abi sen ayarlarsın
![]()
hep gece veya akşam üstü çekimi yaptık bu seferde gündüz olsun bence
güneş doğarken çekinya da batarken
öyle cascavlak güneşin altında olmaz..
Antalya'da olsam gelirdim mutlaka, forumdan izlemekle yetineceğiz artık.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
3-4 ten sonra iyi olur. Güneş full boost vururken biz anca denize girebilirizGüzel olcak güzel tabi fotoğrafcıları boş bırakmayın kolamız hamburgerimiz eksik olmasın
![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
valla geldiimden beri elime foto mak almadım bakalım hamlaşmışmıyımtuuural mekan düşün köprü bayar açık hava olsun
![]()
aklımda hiç mekan yokki. Antalyaya özgü bi yerde cekmek lazım. Otellerde olabilir mesela rusları yatırırız arabalara![]()
Yer ve saati belirle artık osman![]()
abi bak çıralıda böle kocaman ağaçlar var kumda çok güzel yerler hemde piknik yeri resimelri koyayım
bak abi koyuyom resimlerivalla amatör olarak çektim sadece göstermelik taze fotolar
.çam fıstığı agaçlarının altında.bide piknik düdşünürsünüz die şeyettim
![]()
Kundudan baska mekan yok. Ben side Demiştim antik kayalıkların arasında güzel cekim olurdu aslında ama uzak dediler. Birde Kaleici geldi aklıma gece üşenmezsem cıkıp bakıcam nereler var yapılmış insaatı bitmiş temizmi güzelmi bakalım. Sonra yatlimanı var balıkcıların arasında güzel bir mekan orasını düşünüyorum birde.
YAT Limanı Genel Görünüşü
KALEİÇİ (Yerler şu an taş döşeli ve cok nostaljik )
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)