aracıma makyajlı kasa tanponu takıcam plakalık ve cıtalar iptal olucak plastık dolgu yaptırcam acaba sis yerlerinide doldurayımı cok mu iddalı oluyor sisler dolunca
gride sis yerleri var sisler takılı dierki resimlerde kapalı
![]()
aracıma makyajlı kasa tanponu takıcam plakalık ve cıtalar iptal olucak plastık dolgu yaptırcam acaba sis yerlerinide doldurayımı cok mu iddalı oluyor sisler dolunca
gride sis yerleri var sisler takılı dierki resimlerde kapalı
![]()
bence bizim eski focus ta (ilk foto) oldugu gıbı sısler kalsın aracında gırı cok guzel,tamponuda sezai style boyatırsın bızım gıbı fıkır babası oydu
kahverengi bela bırsey zaten turbolu o 355 hp
arac grı oldu ıcın kapatırsam kotu durabılır ama jantlar deişcek yıne keskin kt4 9*17 takıyorum önlerde arkalarda 9 inc olucak![]()
Tunanın arabadaki çok güzel, ilk resimdeki (şuanda kırmızı sürüngen olan araç)
hoş ve sade. hafif bi st görünümü![]()
o arkadaşın araba zaten bukalemun gibi deişiyo süreki griden siyah oldu siyahtan kırmızı olduama güzel araç bi forumda okumustum o araç için 15 cm bastık alayına gider yazıyodu
baya basık bı araç kazasız belasız bakalım bende yapıcam artık birşeyler
Bence spor trend tamponu başarılı ama bu tamponların üzerinde sisli tercihimdir.
Keskin jantta ne bileyim bence hoş değil
bence sis yerleri açık olsun çünkü ufak bir sürtmede çarpmada çatlayabilir.farlarda sislerde xenon olsun.ama çıkmacıdan tampon alıp her şekilede sokulabilinir.![]()
RS tampon yaptıran arkadaşım oldu ama hiç ama hiç beğenmedim mağlesef. Bu resimler içinde ilk resim yani sisli olan diyorum. Siyah yada siyah mercekli far ile beraber güzel olur. Jant olarak ise keskin ne bilim pek hoş olmaz gibi.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)