Yarışı izlemeye kimler geliyor?
Ben 3 gün boyunca etkinlik alanında GoPro alanında olacağım. Gelen ve fırsatı olan arkadaşlarla tanışmak isterim.
Bu başlığa ilgi neden az anlam veremiyorum açıkcası,uluslararası bir organizasyonda şampiyonluklar kazanmış tek yarışçımız olan kenan sofuoğluna daha fazla destek vermeliyiz,bu gün sıralama turlarında 1.liği elde etti yarın Allah nasip ederse kazanıp puan farkını azaltacaktır
bende orda olacağım,pm den yazarım numaramı kardeşim.
C 20 XE POWER...
Bende ordayim bi aksilik olmazsa.Sac kisa sakal uzun gobek onde gordunuz mu bilin ki benimBu arada program kacta basliyor yarin yani ne cok erken kalalim ne de gec?Start kac gibi verilecek?
çalışmıyor olsaydım kaçırmazdım
resim video bilgi bekliyoruz konuda![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
onurdan aldığım biletlerle yarın tribündeki yerimi alıcam.tekrardan teşekkürler onur.
OEM+
Yarın inşallah daha fazla katılım olur kenan sofuoglu 1.sıradan başlıyacak.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Vay arkadaş stresten karnım agrıdı. Kenan Saniyenin binde bilmem kacı ile kazandı.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Yarışı tv'den takip ettim, özellikle son iki tur müthişti, ardı ardına geçişler, süper bir rekabet... Gerçekten uzun yıllardan beri bu kadar nefes kesici bir motor yarışı izlememiştim... Kenan Sofuoğlu süper bir galibiyet elde etti.
Ana tribün tvden göründüğü kadarıyla oldukça kalabalıktı... Orada olamadığıma pişman oldum gerçekten de...
Tebrikler Kenan Sofuoğlu![]()
Kenan Sofuoğlu gururumuz helal olsun ne kadar moto yarışına ilgi olmasada bayrağımızı hep en üstlerde dalgalandırıyor
600 cc cok zevkliydi. 1000cc 2.yaris da aratmaz ins![]()
Itfaiyecnin sovu planli mi yoksa dogaclama mi oldu acaba.komikti
alpinestar magaza aciomus bu arada h.pasaya. guzel bi standi vardi.
Son 3 turu spor salonunda bisiklette denk geldim öyle kaptırmışım ki herzaman 75-85 rpm arası çevirdiğim pedalı 110 lara zıplatmışımçok stresli ve güzel bir yarış oldu.
Cok kalabalıktı guzel bır gundu ve yarıs gercekten heycanlıydı sesım ksılmıs bagırmaktan..onur sumer kardesıme de tesekkurler ayrıca bıletler ıcın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)