aracım boyada arka.lar s2000 siyahına boyatıyrm,tavanda boya olmadığından kaplama yapıcam.. boyaya girmeden çekılen fotolar.
resimler eklenicek..
yeni resimler 2 sayfada..
aracım boyada arka.lar s2000 siyahına boyatıyrm,tavanda boya olmadığından kaplama yapıcam.. boyaya girmeden çekılen fotolar.
resimler eklenicek..
yeni resimler 2 sayfada..
Sistem Honda & PowerTune
Bu işe girdiysen komple boyat bence.
bencede komple boyatın yapmışken tam olsun kaplama falan bence gereksiz
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Tavan ile aynı açıda hiçbir parça yokki. Kaputun açısı farklı. O yüzden siyah arabada hiç ton farkı belli olmaz. Tavanı boyatma bence.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
normal bir araç olsa tavan boyansa, belki alıcılar sorun çıkarabilir. Konu ep3 olunca alacak adam zaten %90 bu camiadan olacak ve sorun etmeyecektir. O yüzden bence komple boyatın yoksa ok gibi olacağını pek sanmıyorum![]()
Selam
Filtreyi kullanmıyor musun? Ben kaputu filtresiyle vermiştim eski sahibine, montajı düzgün yapılırsa çok iyi iş yapar. Hele şu an üzerinde olan cai ye göre çok daha verim alırsın.
Boya konusunda ise hayırlı olsun, umarım istediğin gibi olur
2014 mart ayı gibi kısmetse Ep 2 aracıma aynı boya kodu ile tavan hariç boyatmayı düşünüyorum. yorumları görünce canım sıkıldı. ton farkı bariz belli olur mu ? gerçekten.
Ben tonik mavide tavanı boyatmadım hiçte sırıtmadı şuayb e katılıyorum aynı açıda hiç bir parça olmadığı için bide siyahta ne kadar ton farkı olabilirki ? pasta cilayala kurtarılır bencede boya yoksa tavanı ellemeyin derim
Meziyetli bi süreç Allah kolaylık versin,inşallah istediğiniz gibi olur.
bence boyatmaya hiç gerek yok aracın boya durumu gayet iyi illada boyatacaksanız farklı bir renk seçin derim ama karar verilmiş inşallah gönlünüze göre olur
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)