180 den sonra hafif yokuş tırmanıyorum 40-180 sürem 22 saniye civarlarında
toledo tdi - YouTube
180 den sonra hafif yokuş tırmanıyorum 40-180 sürem 22 saniye civarlarında
toledo tdi - YouTube
araçta neler var onuda yazarmısn
bende şuan kendi videoma baktımda 22 sn gibi benimkidetabi videodan nekadar doğru ise
Birşey merak ettim neden ideal sıcaklığında değilken bastın?Hem zarar verir hemde performansından kısar bence dikkat etmelisin bu konuda en azından ben öyle biliyorum.
Onur Aracın Çok güzel Hızlanması felanKazasız belasız inşlh
Dikkat et![]()
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
Mesafe çok kısaydı amacım 180e kadar basmaktı zaten rampa vardı ilerde o yüzden bulunduğum yerden basmak zorunda kaldım.
Sıcaklığa bende dikkat ettimde egr iptali var dizel ve havalarda çok sıcak değil burda. Baya bi beklemem gerekirdi
Sağol kardeşimm
maşallah iyi gidiyor da basmaya kaçıncı viteste başladın. ben 2 diye düşüdüm ancak 5.vites o zaman 210-220 gibi bitiyor doğrumudur ?
gps de 215 km gördüm![]()
benim için önemli olan bu değil kimseyle 200 üstü basmam zaten bu hızlar tehlikeli hızlar canımı da düşünüyorum esneklik olduktan sonra yeter bana yakalayan 200 e kadar yakalasın
Ayrıca motorla alakası yok şanzıman oranlarıyla alakalı bir durum v8 motor koysanda bu şanzımanla gidebileceğin hız bu
şanzımanla alakalı biliyorum da hacimli motor veya torklu bir motor 250km yapabilcek şanzımanı bile kaldırır. esneklik düşer orası ayrı. gps 215 gördün ise yeterli ama limit bana yine de düşük geldi. neyse demek dizeller hep böyle. ben daha yüksek olur diye tahmin ediyordum.
ama hızlanma müthiş güzel gerçekten![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)