hiç yokken geçen aklıma düştü acaba kaç sn dedim hem ölçeyim hem video çekmiş oldum![]()
hiç yokken geçen aklıma düştü acaba kaç sn dedim hem ölçeyim hem video çekmiş oldum![]()
8-8.5 snye![]()
sıralı lpg nın gıdısten bırsey kaybettımedıgını savunanlardanım. kendı araclarımda cok test ettım. fabrıka verısıne gore guzel deger
benim lpg hiçbizaman içime sinmedi belki hiç ayarı gerçekten güzel yapan bi usta bulamadığımdan belkide psikolojik ama bence hakikaten fark var benzindehatta bide benzinde video çekeyim iyisi
![]()
katilmiyorum. Tüpde tam güç olduğunada inanmiyorum - inanmiyoyu geç gözlerimle bir çok arabada şahit oldum.
ayrica
kendi aracim e39 5.30i auto. brc marka tüp - mtm enjektör var az yaktiği konusunda hem fikiriz ama benzinde arabanin sesi bile değişiyor sanki daha ciğerli geliyor kaldi ki benzine alip yan vermek daha kolay mesela - meselaa yani![]()
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
Katilma, ben kendi gozlerimle gordum denedim. 1.2 ve 1.4 corsada, vti da cok denedik. Heleki vti da benzinden iyi gidiyordu
lpg ayarını wideband bağlayarak yapılan bir araç görmüştüm. benzinli halinden çok daha iyi gidiyordu. ama tabi yine en sağlıklısı benzin.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Bu arkadadaşın arabası çok güzel yürüyor sakaryaya ziyaretine gittik oturduk sağolsunlar gökberkle beni çok güzel ağırladılar cana yakın insanlar sonra denedik arabaları 40 da basıyoruz 150e kadar öndeyim sonra beni 180e kadar 1-2 boy geçiyor yine gelicem ziyaretine şu eksikleri tamamlıyım da![]()
Oğuzhan'ın s40 çok diri araç doğrusu. Aracın LPG'si atiker.
Profesyonel bir ayar yok.
Bildiğin bas gaza, tamam ! denilen ayarlardan
Benzinli aracı 2.vites 40'ta basıyorken geçmen çok normal değil mi Onur'um
Ama Maaşallah gerçekten can bulmuş araç sende.
favori araçlarım arasındadır kimi araçların lpg de daha iyi yürüdüyü bi gerçek
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)