Konu geçte olsa açıldı, ilerde inşallah projelere taşınırız![]()
2011 Ocak ayında Mini aşkım R56 ile başlamıştı. Cooper S LCI (makyajlı) modeli alıp elimden geldiğimde aracı güzelleştirmeye çalıştım. Her fakir ama gururlu genç gibi Cooper S'i JCW'ye çevircez diye yırtındık ve sonunda oldu![]()
2,5 yıl sonunda, Sene başında çok mutlu mesut gezerken, yaşadığım manevi bir sıkıntıdan ötürü arabaya patladım ve sattım.. Pişmanlık var mı ? bilmiyorum ama JET tüm sıkıntıları unutturdu diyebilirim![]()
Evet önceki Mini , Y MCS
Sonrasında ise arabayı satınca, dedim GP alayım yeni çıkanınıkaporayı verdim.. Sonra dedim ki zaten dünya zarardayım, r56 yaptık bide tadımız değişssin r53 alalım
![]()
Baktık satılık ne var; eski arabamız JET satılık.. Gittik bitirdik.. ve macera başladı![]()
1 sene önce almam nasib olmamıştı. R56 MCS'yi sattıktan sonra, JET'i İstanbul'a geri getirmek nasib oldu
Arabayı almamda çingene pazarlığı ile destek çıkan kardesim Aren'e, almadan gelme diye kafamı şişiren Hulki ve Mert'e,
Antalya'da hakkını ödeyemeceğim şekilde bana destek çıkan, yardımseverliğiyle ve dostluğuyla maddi ve manevi yardımını esirgemeyen NHT39 Nihat'a çok teşekkürler, ADAMSINIZ![]()
16.200'de almıştım şuanda 23.000 km'de, kaza boya yok! Sonrasında detaylı fotoları paylaşacağım.. Şimdilik eksikleri gideriliyor..
Güncel Specler :
- RMW Headers
- Iskender egsoz
- GRS Intercooler / GRS Heatshield
- Alta %17 Kasnak
- Alta Filtre
- MSD Bobin & Ateşleme
- NGK Buji
- M7 %16 Thermostat
- Gates Napa Kayış
Mapped by OZ'
- KW V3 Coil-Over
- O.Z Ultraleggera 18' Matte Black Rims
- Hotchkins Arka gergiler
- JCW ön kule gergisi
- EBC Brake kit (hava kanallı)
- EBC Green Stuff Balata
- Goodridge Çelik Fren Hortumu (yolda, daha elime ulaşmadı)
- Alcantara JCW Direksiyon
- Defi EGT
- Innovate Wideband
First Start
satışı aldık; NHT39
Sakarya Nehri kenarı, otoban üstü
19-Mayıs-2013 MiniClubTR Buluşması
Arabada X marka yazılım mevcuttu.. Üzerinde ciddi başarılı bir headers ve intercooler olmasına rağmen araba orjinal halinden daha yavaştı ve hayvan gibi yakıyordu![]()
Hemen doktoruma koştum ''Dr.Ecu'' , sadece yazılım düzenlemeyle aracı before after olarak denedik.. toplamda aldığımız güc 32 hp ve 1.5 litre fuel save(kasnak ve ateşleme yok)
Eline sağlık Oz'
Before
After
Sonrasında Jantları değiştirdik. 18' O.Z Ultraleggera aldım. ancak resimlerini daha çekemedik.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim...
Allah herkese daha iyilerini nasip etsin..