severim bu kasayi masallah yanliz on panjur armanin alti ile plaka altini siyaha boyasan kafa daha bi hos gozukur bence bıde ahtapot jantları yenılense tadından yenmez
sağolun arkadaşlar;
jantlar beyaza boyanacak..
tampon telleri plastik olanlarla değişecek...
far kaşlarını bende sökmek istedim ama kaputun altında kalan kısımlarında made in germany yazıyo kıyamadım![]()
Abi araban efsane kasa çok güzel, kazasız belasız. Yorum yapmak haddimize düşermi bilmem ama herkezinde belirttiği gibi far ve jantun dışında bagajdaki spoiler ve arka tamponuda orj. çevirsen daha hoş durur.![]()
Far kaşını söksen daha güzel olur kanaatindeyim...
Maşallah çok diri duruyor ama
Tango-1 never dies.
nasip olursa yapacağım ama suan diğer aracıma yönelmiş durumdayım ama kesin ve çok üzerine durduğum projemi gerçekleştireceğim
proje tekrardan eksantriklerim ve ayarlı kasnakları takmak sanzumanla tekrardan oynama yapacağım grup n serisi f16 sanzuman koyacağım dediğiniz gibi farları angel yapacağım tanpondaki ızgaraları değişeceğim tanpona yada yan çamurluğa hava girişi açtıracağım cantları beyaza boyatacağım vs vs diğer aracada gelince 1999 model honda civic 1.4 is aldım 90binde onla biraz oynama yapmayı düşünüyorum ama daha ne yapacağımıza gökmen yurt dışından gelince kara vereceğim nasipse
maşallah. çok sevdiğim araçladan biri gsi astra
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)