Arkadaşlar aracın dış plastik aksamına ( kapı çıtaları tampon üzerindeki çıtalar ) siyah plastik kısımlara benden önceki sahibi pasta yaparken dokundurmuş ve beyaz beyaz izler kalmıs bunu temizlemek için önerebileceğiniz bir ürün varmıdır ?![]()
Arkadaşlar aracın dış plastik aksamına ( kapı çıtaları tampon üzerindeki çıtalar ) siyah plastik kısımlara benden önceki sahibi pasta yaparken dokundurmuş ve beyaz beyaz izler kalmıs bunu temizlemek için önerebileceğiniz bir ürün varmıdır ?![]()
PD 130
diş fırçası ve seyreltilmiş apc (Winet, Amway loc vs) çıkarması lazım. yada silgi ile deneyin kuru iken, çıkarıyor diyorlar ama ben denemedim.
sanayide boya pasta cila v.b satan dükkanlarda bu amaçla kullanılan malzemeler var malzeme ne blmiorm ama byle bi malzemenn oldugun bliorm![]()
Silgi veya lastik aşındırıcı deneyin![]()
...
benim e36 da olmuştu , lastik parlatıcıyı elim uyuşana kadar yedirmiştim yumusak bi bezle , sonrasında hiç bir beyazlık kalmamıştı.
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Madem öyle sana denenmiş bir seçenek, üstelik en zahmetsizi, tehlikesizi ve hesaplısı
Scotch Brite Silgi Sünger - Süpermarket - Hepsiburada.com
Bunu yüzeyi ya da süngeri ıslatıp kullanabildiğin gibi kuru kuruda kullanabiliyorsun.
Ben denedim, apc'yi seyreltip kullanmaktansa ki apc bazen o tip uzun süre kalmış kalıntılarda bir moka yaramıyor, bu silgiyi kullanmak daha güvenli ve kesin çözüm. (Biraz sıcak su kullanman gerekbilir)
silginin böyle birşey yapacagı aklımın ucundan bile geçmezdi işte fotolarteşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için sonrası
öncesi
![]()
PD 130
1 tl silgi ben 2 tane aldım 1 tanesini zor bitirdim tampon cıtaları kapı cıtaları derken gene kaldı ama sonuç mükemmel
PD 130
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)