Evet CST icin biliyordum bunu hatta top gear da Commit Suicide Training mi diyorlar

Ben yanlis biliyormusum direksyonun yapisini, simdi bakinca anladim. Araba rayda gibi gidiyor masallah. Simdi altta yazacaklarimi cok bilmislik falan sanmayin, Scuderia deneyimim de hic yok, sadece ufak bir paylasim.
Fakat bilgilerinizde bir yanlislik yada kendinizi ifade edemediniz. CT mode da sadece traction control kapaniyor, stabilite kontrolleri ve e-Diff yine calismaya devam ediyor. CT-Race mode farki, motor gucunu ct de kesmemeye calisiyor bir noktaya kadar. Stabilite kontrol devam.
CST mode da herseyi kapatiyor, sadece E-Diff acik kaliyor. Fakat bagzi slide larda yine E-Diff mudahaleleri sonucu kontrolu kazandirabiliyor. Manuelinde yazanda ;
CT OFF mode: When this mode is selected, the F1-Trac traction control system is disabled whereas stability control remains active. This setting is used on the racing track.
CST OFF mode: This mode allows the driver complete freedom and control of the vehicle for track use. No electronic system other than the E-Diff controls vehicle stability.
Tabi Race mode da kullandiginizi alenen yazabildiginiz icin de sizi tebrik etmek lazim

Tekrardan yazayim performansiniz cok guzel ( Sonra insanlar ulayn herseyi de elestiriyorsunuz diye garip cikislar yapiyor. )