User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
67 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: ögrenciye german style yardım

f.v.güngör
    Misafir

Question ögrenciye german style yardım

mrb

29 ekimden sonra ehliyetimi alıyorum allahın iznile

ocak ayına dogruda bi araba almak istiyorum ilk arabamız olacagından biraz atarlı olsunda istiyorum (affınıza sıgınarak)

aklımda olan araçlar

vw golf mk I

vw golf mk II

vw jetta mk II

+ golf mk II manya oldugumu söyluyorlar ama öyle golf 10 XX de cıksa golf II candır

ama hepsinin bi cok motor secenegi var hangisi benim için iyi olur abilerimden bi yardım almak istiyorum

fiyat olarak en fazla 8.000 tl olacak içinde modifiye için ayırdıgım para yok

arabayı aldıktan sonra maaş aldıkca arabaya yatırmak istiyorum

zamanla jant,döşeme,sade bi görüntü ve zamanla air süspansiyon düşünüyorum allah nasip ederse

hangisi daha iyidir motor olarak tan sorunları nedir motoru kaç bin km cevirir kullanmış ve kullanmakta olan abilerimden anılarını dinlemek isterim

ilk başta dedigim gibi birazcık atarlı olmasını istiyorum ve dizel degilde benzinli & lpg de belki

golflerde tercihim tek kapı ama fiyat düzgün arastıracagım bi yer yok nete insanlar eperbi ucuyor şahin'e 19,000 yazan gördüm abi

yardımlarınızı önerileriniz bekliyorum simdiden teşekkür ediyorum saygılar sunuyorum

f.v.güngör
    Misafir
    170 kişi bakıyor ama yardım eden yok :O

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana bu isin sirrini soyliyim.german bi ablayla duzeyli bi iliski yasa

Gerisi corap sokugu gibi gelir
    Dr.Ecu

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim şevkini kırmak gibi gelmesin ama 8 liraya felan gol işi zor zaman zaman toplayım diyosun artı olarak ilk arabam diyosun araba toplamak öyle kolay bir iş değil. git bi şahin doğan al (dalga maksatlı demiyorum) düşürt jant tak biraz zaman sonra sat yükselt yavaş yavaş. veya 8.000 liralık sana problem yaratmıycak bir araç al... golfler hakkındada tam bilgim yok sitede oldskool cu baya arkadaşlar var yardımcı olur sana..

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5.750 liraya bi tane vardı sahibinden de toplanmış mk1.. cebimde 5 bin olsa hemen atlar gider alırdım ilan gitmiş..

Biraz sabret bekle güzel arabalar düşüyor bazen.

ilanı buydu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...79/pasif-ilan/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kafadan eski araba alipta eziyet cekme, 8000e binebilecegin biseyler al, kullan sanayii ortaminin cemberinden gecince alir bir tane istedigin gibi toplarsin. Yukarida da demisler bir sahin dogan biseyler al o zaten sana bu isleri tamamen ogretir. Tecrube kazanip girisirsen eski araba islerine tadindan yenmez.
    bbm pin :2B244451

onurunal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    atarlı bir german yardım edebileceğim bir konu değil ne yazıkki ama inşallah gönlüne göre bir araca binersin...

bir de ekleyeyim araç sahibi olmak dışardan göründüğü gibi değil aklına gelmeyecek tonla ıvırı zıvırı çıkabilir... heves kursakta kalabiliyor bazen...

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana bu isin sirrini soyliyim.german bi ablayla duzeyli bi iliski yasa

Gerisi corap sokugu gibi gelir

anlamadım ama

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Rec.O Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim şevkini kırmak gibi gelmesin ama 8 liraya felan gol işi zor zaman zaman toplayım diyosun artı olarak ilk arabam diyosun araba toplamak öyle kolay bir iş değil. git bi şahin doğan al (dalga maksatlı demiyorum) düşürt jant tak biraz zaman sonra sat yükselt yavaş yavaş. veya 8.000 liralık sana problem yaratmıycak bir araç al... golfler hakkındada tam bilgim yok sitede oldskool cu baya arkadaşlar var yardımcı olur sana..
    sahin dogana verilen paraya acıyorum ben acıkcası o paraya gider e30 alırdım vw manya olmasam ama söyle bi lafımda var benm arkadas itişli araba beni öldürür acıkcası

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5.750 liraya bi tane vardı sahibinden de toplanmış mk1.. cebimde 5 bin olsa hemen atlar gider alırdım ilan gitmiş..

Biraz sabret bekle güzel arabalar düşüyor bazen.

ilanı buydu:

Connecting site...
    evet ama gti istiyorum ama 1,8 piyasası cok geliyor böyle hasarlı falanda olsa da yinede istiyorum

bide söyle golfu alım hevesim gectiginde satarım düşüncesi yok belki bi 10 yıllımı mk II le ugrasarak geçire bilirim air,swap r32 motor falan cok güzel hayallrim var kırmayın hevesimi benim

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kafadan eski araba alipta eziyet cekme, 8000e binebilecegin biseyler al, kullan sanayii ortaminin cemberinden gecince alir bir tane istedigin gibi toplarsin. Yukarida da demisler bir sahin dogan biseyler al o zaten sana bu isleri tamamen ogretir. Tecrube kazanip girisirsen eski araba islerine tadindan yenmez.
    hayalımde olanla başlamak bana daha mantıklı geliyor ilginiz için teşekkür ederim

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı onurunal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atarlı bir german yardım edebileceğim bir konu değil ne yazıkki ama inşallah gönlüne göre bir araca binersin...

bir de ekleyeyim araç sahibi olmak dışardan göründüğü gibi değil aklına gelmeyecek tonla ıvırı zıvırı çıkabilir... heves kursakta kalabiliyor bazen...
    teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum artık

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ehliyet ???

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ehliyet ???
    yukarda belirtigim gibi 29 ekimden sonra

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    dogmamıs bebeğe isim koymak istiyosun,tamam eyvallah inşalah hayırlısıyla al ehliyetini ama önce bi al yani

sonrası zaten corap sokugu gıbı gelıcek,mk2 mk1 farketmez 2side düzgün olmadığı sürece yorucak zaten seni bilgin olsun,araba toplicam diye s..m böyle arabayı butun maaşımı yiyio diyipte issyan etmeyesin sonra.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha 18 ine girmemişsin yarın girsen bile 29 ekime ehliyetini alamzsın sanıyorum 29 ekim doğum tarihin sen ehliyetini aralık ocak hibi anca alırsın ben sana söyleyeyim

hem o süreye kadar maaşından biriktirip 8000 liraya ek yapip daha düzgün bi araba alabilirsin

yukarda arkadşın attığı kırmızı golf güzel bence hem dizel az yakar hem iyi gider o aracı düşünebilirsin

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dogmamıs bebeğe isim koymak istiyosun,tamam eyvallah inşalah hayırlısıyla al ehliyetini ama önce bi al yani

sonrası zaten corap sokugu gıbı gelıcek,mk2 mk1 farketmez 2side düzgün olmadığı sürece yorucak zaten seni bilgin olsun,araba toplicam diye s..m böyle arabayı butun maaşımı yiyio diyipte issyan etmeyesin sonra.
    heves kırmak içinmi varsınız ?

f.v.güngör
    Misafir
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha 18 ine girmemişsin yarın girsen bile 29 ekime ehliyetini alamzsın sanıyorum 29 ekim doğum tarihin sen ehliyetini aralık ocak hibi anca alırsın ben sana söyleyeyim

hem o süreye kadar maaşından biriktirip 8000 liraya ek yapip daha düzgün bi araba alabilirsin

yukarda arkadşın attığı kırmızı golf güzel bence hem dizel az yakar hem iyi gider o aracı düşünebilirsin
    yazdıklarımı okumuyorsunuz galiba arabayı ocak ayı gibi almayı dusundugumu belirtim

dizel istemedigimide yazdım

daha düzgünü degil golf Mk I Mk II benim için garet düzgün araçlar benim içim okuduktan sonra yorum yaparsanız sevinirim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)