Herkese selam, Renault F7R icin hangi beyinleri kullanabilirim?
Bu beyin ile hangi elektronik gostergeler uyumlu olur?
Tesekkurler,
Herkese selam, Renault F7R icin hangi beyinleri kullanabilirim?
Bu beyin ile hangi elektronik gostergeler uyumlu olur?
Tesekkurler,
ms2 v3.57 kullanıyorum benim f7r da mapped by bladerk 1 saatte şip şak kurulum![]()
n/a olarak devam edeceksen bütçeyede uygun ms iyidir,
turbo ise aem ems 4 bütün isteklerine cevap verecektir...
.................................................. ....................
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
aem ems 4kesinlikle o araba için tek tercihim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Özgün Bey Aem EMS 4 fiyatları nerelerde geziyor bilgi sahibi olmak istiyorum 106 gti aracıma Standalone bir ECU düşünüyorum orta halli.
If you don't follow through on your dreams, you might as well be a vegetable.
Burt MUNRO
şimdi yeniden yazayım Ms mi IYk ozan bilir Podlardan çektiğimizi
Önerilerimi sölim
Aem ems 4
Link Atom
Vipec V44
Haltech Sprint 500
www.drecu.com
tabiki ama bence kendin o wiring i yapma![]()
www.drecu.com
orası öyle de,sonuç olarak gayet güzel yürütmüştün arabayı
Ayrıca cümlenide unutmam hala, olm sen manyakmısın ta ingiltereden ne diye getirdin bu beyni hahaha
hiç öyle bir maceraya girmenize gerek yok.Ben ms'i 2009'da ingiltereden almıştım çünkü o zamanlar TR'de nerdeyse kimse bilmiyordu ve aem ems 4 gibi fiyat/performansı harika bir ecu yoktu.Şimdi ms almaya değmez fiyat bakımından..Uğraştırmadan aem almak en güzeli
hondayı inceleyerek yaparsıncünkü p28 e göre herkes söler
wiring değişik bir seydir
![]()
www.drecu.com
özgün bey bende ms kullananlardanım gayetde memnunum gerek tunerimden gerekse kullandığım beyinden ama değiştirmek isteyen birisi sormustu banada diyelim beyin değişimi oldu oemle herhangi bir beyin yerine yerine baska bir beyin takıyoruz bunun için sistemde ne gibi değişiklikler olur harnes kablolar v.s gibi komple oem kaldırılabilirmi
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Benim soyle bir gorusum var teknik olarak bu isin bilirkisileri ne der merak ediyorum; renault ve peugeout 206 da orjinal beyin kaliyor ve beyin bunlarla beraber calisiyor bu noise sebebo olabilir mi? Yada baska parazit yada sikintilara sebep? Bunu Mustafanin Rc sinde bagli Haltech 1000 de de gordum Ms bagli renault larda da gordum bir takim sebepsiz sikintilar oluyor. Rc konya yarisinda beyin problemleri yasadi renaultlarda yasiyor.
Kendimden ve Turbo Garage ali ustanin 1.8t sinde arada arabanin orjinal tesisatindan eser yok ve bu gibi problemler yok
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık