her zaman kadınların yapabildiği herşeyin daha iyisini yapabilen bir erkek çıktığı için hafife almayada devam edeceğiz(çocuk doğurmak anne olmak hariç)
link: http://www.youtube.com/watch?feature...-UHQksks#t=230
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bu bayanlar Kezbanlıktan kurtulup, erkek arkadaşına dünyayı çekilmez hale getirme mesleklerini bırakıp dünya zevklerinden yararlanan kesim.
bizimkilerde hala instagram'da fotoğraf paylaşsın![]()
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
hep amerıkanın oyunlarıbız bayanlara yapamazsınız dedıkce ınat edıp bızden daha ıyısını yapıyorlar bunlar acı gercekler
![]()
Keske pipi diye bir sey olmasaydi hayat daha guzel olurdu onlarsiz
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
bunlar istisna
geneli böyle
Kadınları böyle ezdi! - Milliyet.TV - Haber, Canlı Yayın, Dizi, fragman ve Eğlence Videoları
Genellikle yaptıkları iyi işler denge üstüne kurulu olan işler,dengede bayanlar daha çabuk anlıyor yada yapabiliyor çalışınca.sanırım bizdeki 3.ayak merkez kaçı bozuyor![]()
Hala da hafife almaya devam ediyoruz...
Hafife alanlar utansın. Mitolojide daha iyi ok atabilmek için göğsünü kesen amazonlar var. Hadi biri desin ki kesin pipiyi daha iyi yapacaksınız her şeyi![]()
Hiç hafife almıyorum bende, komik bir anım var ortaokulda okurken aynı sınıfta olduğumuz Hayriye isimli bir arkadaşımız vardı biz ona Hayri lakabını takmıştık, fena adam dövüyordu öyle tokat atan kız hayatımda görmedim![]()
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
awesome kelimesi altında izlediğim tamam bayanlar diye sexy olmuş biraz ama en dandikleriydicesaret işi bunlar
Livestrong
dünya onların üzerine kurulmuş ,aslında onların da pekbişey yapmalarına da gerenkte yok![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
söyle bir sıkıntı var bayanlar bircok seyi unutmuyorlar , erkeklere görede daha hırslı oldukları kesinbu yüzden bircok alanda basarılı olmaları kacınılmaz (tabiki biyolojik etkenler dısında kas gelisimi veya diger zımbırtılar ) daha sonraki adımda bence ilgi alanına yöneliyor , atıyorum motorsporlarında basarılı kac kadın var ki gibi düsünebilirsiniz ama kactanesi bu hobby veya isle ilgilenmek istiyor
yada tam tersten bakın bizim bile aramızda kac yıldır her türlü aracı kullanmıs , motorsporlarına gönül vermis insan var ama kactanesi isim duyurup büyük yarıslara katılıyor gibi
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)