User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
46 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Hyundai ix35 & Nissan Qashqai & Kia Sportage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Hyundai ix35 & Nissan Qashqai & Kia Sportage [ix35 Alındı]

SUV araç alacam. Tavsiye istemiştim daha önce buradan, seçenekleri azalttım. Bende biraz araştırdım. Şimdi seçenekler şunlar, Hyundai ix35, Nissan Qashqai ve Kia Sportage. Otomatik vitesi olduğundan şu anda ix35’e daha yakınım. Qashqai’in tipini çok beğeniyorum. Sportage’in de otomatik vitesi gelecekmiş ama çok net bilgi bulamadım internette. İx35’in ise donanımı biraz daha iyi gibi agıllı park sistemi vs. havalı ve fonskyonel gibi duruyor. Bütçe 60-70 bin lira civarı. Belki çok az daha üzerine çıkabilirim. Hangisi daha avantajlı, bilenler bi el atsa duacısı olurum.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benım tavsıyem sportage ama cok yakar bılesınız arkdasımda var 50 krş cıvarı yakıyor yanı en fulu 1.6 135bg olması lazım ıyı guzel dıger ıx35 e gore daha ırı ve vahsı duruyor bence sportage mantıklı tercıh olur

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomatik vites olması ve tasarımının ''bence'' daha güzel olması sebebiyle ix35 daha doğru tercih olur.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ikinci el dusunurseniz kuga lara bakin, 2.0 dizel ve powershift otomatik sanzumanlilari o fiyatlara rahat bulursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ikinci el dusunurseniz kuga lara bakin, 2.0 dizel ve powershift otomatik sanzumanlilari o fiyatlara rahat bulursunuz
    0 araç almayı düşünüyorum hocam. Bu seçeneklerden birini değerlendireceğim ancak hala karar veremedim, veremedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dbahadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SUV araç alacam. Tavsiye istemiştim daha önce buradan, seçenekleri azalttım. Bende biraz araştırdım. Şimdi seçenekler şunlar, Hyundai ix35, Nissan Qashqai ve Kia Sportage. Otomatik vitesi olduğundan şu anda ix35’e daha yakınım. Qashqai’in tipini çok beğeniyorum. Sportage’in de otomatik vitesi gelecekmiş ama çok net bilgi bulamadım internette. İx35’in ise donanımı biraz daha iyi gibi agıllı park sistemi vs. havalı ve fonskyonel gibi duruyor. Bütçe 60-70 bin lira civarı. Belki çok az daha üzerine çıkabilirim. Hangisi daha avantajlı, bilenler bi el atsa duacısı olurum.
    bizde bu 3ünü ilave bir de tiguan da dahil 4ü arasında araştırıyorduk. sportage'in arka camı vs. özellikleri ve tipini sevmedik. tiguanın içi de çok boş geldi ve 1.4 tsi motora sıcak bakmadık. qashqai ise cidden sevmedik ve içlerinde en küçük geleni oldu. en son ix35 ile karşılaştık beni motoru cezbetti tipi cezbetti.şu an 3bin km de araba. artıları: güzel kaçıyor motoru güçlü ve kısa vitesler var 6. viteste 65-70 le falan gidebiliyorsunuz 1500 devirde, koltuklar iyi tutuyor her hangi bir virajda uçma hissi aşırı değil, stepnede alaşım aracın kendi jantından kullanılmış . eksileri:işçilik düşük, benzin göstergesi elektronik ve 4-5 dişli yani yakıtın ne kadar azaldığını güzel göremiyorsunuz,arkada klima çıkışı ayak dışında olmaması , aylar geçmesine rağmen yeni yeni sertleşen fren(yumuşacık dokunmada çok sert frenlemeler yapıyor araba ve tehlikeli buluyorum arkadan çarpılma riskine karşı) araç yüksek ve yumuşak süspansiyon olduğundan sportif sürüşten kaçınmak gerek(cidden motor ve kısa vites kombinasyonu öyle gaza getiriyor ki araba sür beni diyor ama süspansiyonlar makasta çok ürkütücü. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sıfır km Ford Kuga'ların fiyatları çokta yüksek değil, bir araştırın bence bunlarıda.
    S1f1r (km) Ford Kuga Fiyat Listesi | 0 (km) Ford Kuga Fiyatlar1 | Araç Fiyatlar1
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum işin zor açıkçası ama ben ix35 derdim, çünkü fiyata göre performns oranı oldukça iyi, ayrca hem sportif bi araç hem de iç hacminin genişlğinden dolayı aileye de uygun

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ix35 ile sportage zaten aynı platformun araçları yani aynı şeyin mavisi kırmızı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde bu 3ünü ilave bir de tiguan da dahil 4ü arasında araştırıyorduk. sportage'in arka camı vs. özellikleri ve tipini sevmedik. tiguanın içi de çok boş geldi ve 1.4 tsi motora sıcak bakmadık. qashqai ise cidden sevmedik ve içlerinde en küçük geleni oldu. en son ix35 ile karşılaştık beni motoru cezbetti tipi cezbetti.şu an 3bin km de araba. artıları: güzel kaçıyor motoru güçlü ve kısa vitesler var 6. viteste 65-70 le falan gidebiliyorsunuz 1500 devirde, koltuklar iyi tutuyor her hangi bir virajda uçma hissi aşırı değil, stepnede alaşım aracın kendi jantından kullanılmış . eksileri:işçilik düşük, benzin göstergesi elektronik ve 4-5 dişli yani yakıtın ne kadar azaldığını güzel göremiyorsunuz,arkada klima çıkışı ayak dışında olmaması , aylar geçmesine rağmen yeni yeni sertleşen fren(yumuşacık dokunmada çok sert frenlemeler yapıyor araba ve tehlikeli buluyorum arkadan çarpılma riskine karşı) araç yüksek ve yumuşak süspansiyon olduğundan sportif sürüşten kaçınmak gerek(cidden motor ve kısa vites kombinasyonu öyle gaza getiriyor ki araba sür beni diyor ama süspansiyonlar makasta çok ürkütücü. umarım biraz yardımcı olabilmişimdir.

Çok teşekkürler vakit ayırmışsınız. Arada sırada düz yolda basarım tabi ama çok hız tutkunu deilimdir. Yabancıların dediği gibi Slow & Safe en iyisi Benzin göstergesi kalan km olarak yazmıyor mu yoksa siz sadece benzin seviyesinden mi bahsettiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ix35 ile sportage zaten aynı platformun araçları yani aynı şeyin mavisi kırmızı..
    Hocam onca sene bineceğiz belkide. hem o kadar para vereceğiz. biraz araştırmak iyidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende zaten kalitelidir anlamında dedim ikiside aynı kalitelerdedir.. sportage biraz daha tasarım olarak şık duruyor bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    +bilgi: sportage'n otomatik şanzımanlı versiyonu satışına başlandı 1.6 lt için.

ben olsam sportage seçerdim tasarımı çok güzel. profilden alçak duran tavan tasarımı özellikle çok cezbediyor beni. ama hala 1.6 lt gdi motor ? sevimsizzz
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

wiesmann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım ix35 aldı manuel acıkcası GDI motor gelecekte LPG ıle uyumsuzlugu nedenıyle sorun olabılr ama donanım acısından en ıyısı gıbı..qashqaı' de renonun dızel motoru var unutulmamalı ve bulundukları sınıfın yaratıcısıdır kendılerı..ben dızel qashqaı yada butceye uyuyorsa her nekadar nefret etsemde tıguan derım(pıyasasının ıyı olması nedenıyle)
    i'm not a monster i'm just ahead of the curve..

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene test sürüşü yapmıştık ix35 le yakıt tüketimi sakin kullanınca gerçekten düşük vites oranları kısa perfromansı ise normal çok bi beklenti olmasın.. tek handikapı lpg.. otomatiği iyi bi tercih olabilir ama 2 .el dizel kuga türü bi şeyler almak daha mantıklı bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kugalarında piyasası çok ağır gidiyor bir yakınımızın hanımında vardı satana kadar akla karayı seçdiler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sportage'a bakma fırsatım oldu hafta sonu. İçi sanki dar gibi. Alanı iyi kullanamamışlar.

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Connecting site...

üzerine biraz daha çıkabilirim demişsiniz en kalıplı kalıitelisi bence kuga gibi duruyor. araştırın derim
    masalla masalla

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asx kullananlar çok memnun. yakıt tüketimi çok düşük ve tüp sorunsuz takılıyor. bir inceleyin derim. fiyatları da makul.

Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)