Arkadaşlar herkese merhaba...Aracıma boya koruma pasta cila yaptırıcam...Uygun fiyatlı kaliteli ürün tavsiyelerini bekliyorum...hangi ürünlerden almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar herkese merhaba...Aracıma boya koruma pasta cila yaptırıcam...Uygun fiyatlı kaliteli ürün tavsiyelerini bekliyorum...hangi ürünlerden almam gerektiği konusunda yardımcı olursanız sevinirim
Aracımın rengi füme ve boya üzerinde ciddi hareler ve dalgalanmalar var
ustaya yaptırıcam
güncel acildir!!!
m85 meg pasta
m205 hare giderici
m21 boya koruma
Tavsiyem olur. Hepsini malzemeye ozel pedlerle yaparsan, mikrofiber bezler ve Ultimate quick wax'lada tozunu alirsan guzel bir bakim yapmis ve boya korumanin omrunu arttirmis olursun.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
araçta derin olmayan çiziklerde war onuda söyliyeyim
usta kim boyacımı daha once hare gıderıcı kullanmısmı
kullandıysa kullandıgı pedler keçeler nasıl bunları bılıyosan yardımcı olıyım . tek sunger ped kullanıyosa bassın g3 u
usta dediğim oto yıkama ve boya koruma işi yapan tanıdığm bi yer...boya koruma konusunda tecrübeleri war... ama daha önce hep meg. malzemeleri kullanan bi yer ama hare giderici kullandılar mı daha önce bilmiyorum
aracın rengi füme ve araçta ciddi anlamda hareler ve derin olmayan çizikler war...hangi uygun fiyatlı malzemelerle iyi iş cıkar?
m21
m205
m101
bunlar yeter mi yoksa başka üründe gereklimidir? kil meg hızlı cila vs bende war..
Benim tavsiyem
Detaylı bir yikama ardindan olmaz sa olmaz kil uygulaması
Çizik durumuna göre 105+cutting ped / 205+soft ped (cizik ve hare durumuna gore pedler degistirilebilir)
Polisaj sonrası fairy veya prille yikanip wax uygulamasi yada
Komple İPA ile tüm araci guzelce silip nano uygulaması
Wax tan hemen once glaze uygulayabilirsiniz daha da parlamasi icin ama nano koruma yapilacaksa glaze olmaz
Ayrica urunleri temin edemem derseniz alisveris yaptigim yerlerin linklerinide veririm maksat bizim de yardimimiz olsun
Kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)