internette dolaşırken dikkatimi çekti,izlemenizi tavsiye ederim,ahir zamanı çok güzel anlatıyor
AHİR ZAMAN -- ZAMANIN SONU - YouTube
internette dolaşırken dikkatimi çekti,izlemenizi tavsiye ederim,ahir zamanı çok güzel anlatıyor
AHİR ZAMAN -- ZAMANIN SONU - YouTube
Neden yaptığını bilmeden, ailesini katletmiş adam.Allah ıslah etsinyazık
sadece ilk saniyelerini izledim tüm video hadisler üzerinden mi gidiyor başladığı gibi?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
İcerige ulasilamiyo diyor
ALLAH razı olsun. Ölümden değilde vereceğimiz hesaptan korkuyorum,sonumuz hayrolsun,hiçbirimiz mükemmel değiliz...
bu kısa filmde tavsiyem olur.
ve bu çok büyük bir alamet
GÜNEŞ BATIDAN DOĞUNCAYA KADAR KIYAMET KOPMAZ. GÜNEŞ BATIDAN DOĞDUĞU ZAMAN, İNSANLARIN HEPSİ ONU GÖRÜRLER DE TOPTAN HEPSİ İMAN EDERLER."
"İşte bu, ‘…Rabb’inin ayetlerinden biri geldiği gün, daha evvelden iman etmiş veya imanından bir hayır kazanmış olmayan hiçbir kimseye (o günkü) imanı asla fayda vermez…’ (En’**, 6/158) olduğu zamandır. Muhakkak ki, kıyamet şüphesiz kopacaktır..." (Sahih-i Buhari, XIV/6426)
Allah(C)elle (C)elalühu (O'nun şanı neyücedir) bizi kıyametten önceki iman edenlerin ruhunu aldığı rüzgâra uğratsın.
kısa film cidden çok saçma olmuş otomobil forumunda dini şeyleri paylaşmanın ne anlamı var onuda anlayamadım
müzik dinlemek haram aslında yalan değil. kadın şarkıcı; daha dorusu seni cezbettiği için. şimdi sevdiğini nasıl tanıdığına bağlı onda niyet önemli![]()
müzik dinlemekde günahsa vay halimize
inkar edersen daha çok vay haline,
neyse burda kimsenin dini görüşünü sorgulamamak lazım. şüpelendiğiniz konuları araştırın edin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)