geçen hafta cumartesi günü evimin önünde yavru kedinin titreyerek sokakta yürümeye çalıştığını yanına yanaştığımda şiddetli bir titreme gözlerinde akıntı ve çapaklanma olduğunu fark ettm ama açıkçası beni endişelendiren kedinin ayakta bile duramayacak kadar titremesi oldu bilinçsizce yola çıkıyor ve heran bir aracın altında kalarak ölebilirdi aldığım gibi bir veteniere götürdüm kan tahlili beyin rontgeni yapılması gerektiği söylendi fakat bukadar testleri yaptırcak maddi gücüm olmadığından ellerindeki mevcut yöntemlerle tedavisinin yapılmasını istedim titremesinin bir kafa travması,annesinden süt emerken geçen bir virüsten, iç parazitlerden veya aç kalmış olabileceğinden söyledi bende gerekenin yapılmasını onu o şekilde tekrardan sokağa bırakamayacağımı ücretlerdede sokak kedisine yapılan en uygun ücreti sağlamalarını istedim tedaviye önce ateşini ölçerek başladılar ateşi normal çıktı fakat ateş ölçtüklerinde derecede parazit fark edildi ve parazit aşısı yapıldı ardından antibiyotik tedavisine başlandı ilaçlarının düzenli kullanılması ve devamlı gözetim altında bakılması gerektiğini söylediler ki maalesef evimde bakıp gözlemleyecek vaktim yok oyüzden bakımlarının tedavi süresince veterinerde yapılmasını istedim. Yarın son günü veterinerle konuştum kedide ki titreme geçmemiş napmam gerekiyor diye sorduğumda yapılan tedaviyi yazıp hayvan hastanesine götürebilirsiniz evde bakabilirsiniz yada sokağa bırakabilirsiniz 1 haftalık tedavi süreci bitti dendi 1 hafta içinde yanlış anlaşılmak istemem ama 250 tl para harcadım helal olsun ama ben daha napabilirim nasıl bir yol izlemem gerekiyor bu kedinin sağlığına kavuşması için lütfen yardımcı olun![]()