Selamlar arkadaslar abiler.. F30 3.28i gidisi nasildir? ne yapilir ?onu acikmidir ? 4.28 siparisi verecegim. Kagit ustunde verileri ayni. 3.28i'nin giderini bilen vardir az cok yorumlarinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim..
Güzei gidiyo birazda oynarsan üstünde çok daha iyileşir. Tabiki bence 4 alman daha iyi olur güzel bir kasa gidişine yakışıcak bi tasarim bence
Şuan için yazılım yapılmıyo diye biliyorum ama stock halide gayet güzel bence yakında çıkar yazılım ya modül vs
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Şuan için 300 hp 450 tork civarında bir güç alınıyor tahminim 1 yıl içerisinde eğzos intercooler filtre ile 350 hp civarı civarı zor görünmüyor. Kullanım keyfi ve yakıt tüketimi konusu şuana kadar gerek kullananlar gerekse test yapanların ağzıyla çok başarılı.zaten bilindiği üzere aşk üç harftir.
stock golf r kadar gittiğini biliyorum.şuan için yazılım yapılamıyor ama 2-3 tane firmanın box uygulaması var yaklaşık 290-300hp arası veriler var intake ve cat-back ile.yakıtıda o hacim ve güçteki araç için makul seviyede.
INFINITE PERFORMANCE
Herkese yorumu icin tesekkur ederim. Yakiti ile ilgili sikinti yok. Bu box uygulamalari guvenilirmidir peki ? Pazartesi siparis gecicem ellerinde varmis bikac tane istedigimiz dolulukta varsa alacagim hafta ici yoksa beklicegim.. chip egsoz filtre ile 300 olsun bizim olsun ustunde gozum yok. Bu gucu almakta zorlanirmiyiz
m performance paketleri oluyor bmw için. bunu sipariş edeceğiniz yere sorabilirsiniz 335 ve 320 için var sitesinde ancak 328 için göremedim belki vardır.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Sadece xdrive alabilirsiniz, ulkemizde arkadan itiş 428i secenegi yok
Yazılım yapılıyor şu an evotech bi tane yaptı hatta bmw forumunda 285 Hp gibi olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. Ama direk beyne değil ekstra bir beyin takıyorlar box tarzı ama box prensibinde beyni yanıltarak çalışmıyor.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
İnternette leon cupra ve golf r ile deneme videoları var türk hemde yazarsan bakabilirsin gideri acısından tahmin olur ben paylaşmıyım burdandırlar belki
SAPANCA AUTO CLUB
CRM PERFORMANCE
Cok cok basarili bir motor en onemlisi cokta verimli
Ben olsam sahsen ozellikle xdrive secerdim
Xdrive zaten sizin rwd da isteyebileceginiz isteklere cevap verebiliyor 4 ceker keyfide cabasi..
Hayirli olsun simdiden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)