Öncelikle herkese Merhaba, uzun süredir İntegra almak istiyordum.Toyota Coronayı satıp teg alacaktım.Çok şükür 2. araba alma imkanımız oldu ve işte arabamın hikayesi
Arabanın sahibi 45-50 li yaşlarda nalbur bir abiydi.Fotoğraflarda göreceğiniz üzere hiç temizlenip yıkatılmamış.Zaten mahallede dükkanın önünde dururdu hep ara sıra kullanıyordu.Hep diyodum yazık bu arabaya toz içinde yatıyor diye. Geçen hafta cumartesi günü yoldan yürüyordum baktım sahibi arabaya biniyor, öylesine satılıkmı diye sordum, iş ciddiye bindi.Kaportacı, Motorcu baktı etti derken kaporayı verdik![]()
Yaptığımız eklemeler ve fotoğraflara geçmeden önce , Pazartesi gününden bugüne kadar yanımdan ayrılmayıp kendi arabaları gibi ilgilenen, emeği geçen Aykut Pulat (İbizair) ve Burak Gülşan kardeşlerime , Bugün ön-arka takımı yenileyip Coiloverları takan Enes Sözen (Kocaeli sanayi HondaEnes) Abime buradanda birkez daha teşekkür ediyorum.Ellerinize sağlık
GÜNCEL FOTOLAR SAYFA 4 ve 5
Ve Pazartesi günü ilk vasat hallerimiz ;
1 (Sol ön çamurluktan ufak bir darbesi var, kulelerde vs. boya yok.Ama toparlayan usta öyle bi toplamışki gören 30 takla atmış sanır.Farlar boşlukta duruyor.Bayram öncesi kaportacımda yoğunluk olduğundan bayram sonrası farlar ayarlanacak inşallah.
2
3
4
5 (Sadece yıkayıp iç dış bagaj temizliği ile bu hale geldi. )
6
7
8
9
10
11
12
Bu arada , 3 gün içinde yapılanlar ;
-Ön-arka takım eksikleri
-Orta susturucu iptali
-Ön lip
-Coilover
-Jantlar boyandı
-Pasta Cila
-App Plakalar
Maşallah ı esirgemeyen herkese teşekkür ederim.