Konuyu ozellikle buraya actim , Ankarada gorerek alabilecegimiz orjinal meguiars urunleri satan bir yer varmi acaba ?
Konuyu ozellikle buraya actim , Ankarada gorerek alabilecegimiz orjinal meguiars urunleri satan bir yer varmi acaba ?
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
şaşmaz tekışık boya, meslek lisenin bikaç sokak altı
size hangi ürünler lazım? bölünerek satılan ürünleri düşünüyorsanız yardımcı olabilirim...
valla ben de arıyorum.. yıkama eldiveni bile bulamadım..
Çok iyi oldu bu konu bende tam meg amatör ürünleri satış yeri arıyordum
Tunalı Meg amatör ürün satışı yapmıyor, Enkya boyada ise istediğim ürün bitmiş birde bu ekışık ve Arıcı Boyaya soralım![]()
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
Şaşmazdaki yere gitmedim ama İvedik 21. Caddedeki yerde genel olarak kullanılan bir çok ürün mevcuttu.
Aradigim genel olarak pasta,cila motor temizleyici vb .. Bu iki yerede gidicem herkese tesekkur ederim![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Dusundugum daha dogrusu denemek istedigim bir kac urun varmotor temizligi vb.
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Motor temizligi icin kirmizi degreaser tek gecerim. Spreyini ve galonunu al, 3 yil yeter. Ustune de meguiars motor dressing basarsan tertemiz. 2 ay dayaniyor
Degreaser denemek istersen de dukkanim sasmaz 11. Sokakta, ugra az veririm denersin. Yada pttnin bir ustunde hobbycar var, onlar da aynisini kullaniyor, dokup denersin
Sasmaz'a yaniniza ugrayabilirim bi denemek isterim tesekkur ederimayrica motor gayet guzel olmus elinize saglik
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
ben ankarada çok aradım ama bulamadım meguiars ürünleri satan neresi var ? ultimate compound Scratchx mirror glaze ürünlerini arıyorum
Eskiler Bizi Tanır ''SOTALI06''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)