bi yıl oldu arabayı alalı, tamamlıyım öyle fotoğraf çekip koyarım dedim bi türlü tamamlayamadık, foto çekelim dedik kış geldi çekemedik, eldekilerle yayınlayalım enazından konumuz olsun , daha önceki iki aracım hazırdı pek uğraşmadım, sıfırdan uğraşmak istiyorum artık dedim stock aldım arabayı uğraşması zevkli ama baş ağrıtan cinsten oldubaştan sona ufak tefek uğraşlarımla fotoğraflarını ekliyorum , şimdiden teşekkürler, iyi seyirler
ilk uerbas nickli ümit ile gittik aracı görmeye, kırmızıya zaafım olduğu için bu arabaya yazıldık pazarlık mazarlık aldık sonunda aracı, tabi hep basık tipli arabalarda olduğum için, bayan aracının içinde kendimi çok ezik hissettim bi süre![]()
ilanlarda aracın görüntüsü
EK yi sattıktan sonra paraları bankadan çektik notere gidiyoruz
ilk hali işyerinin önünde alışma çabaları kar kış zaten
ilk işimiz şirket aracı görünümündeki jant kapaklarını sökmek oldukarkış demeden hunharca söktüm
ee cilasız olmaz , kaptık malzemeleri kapalı otoparka çekip cilaya başladık
boncuk testsiz olmaz
ufak tefek stickerlarımızı yapıştıralım netice stickercıyız.biz![]()
fotoğraf çamaşır makinasıyla çekilmiş olabilir , arkada sislerin olduğu taraf farlar yanıkken boş duruyodu, ben de sisi iptal edip onları da park yaptım normalde çok güzel görüntü var ama burda çok tırt
c2 ile park şekilleri vol.1![]()
işyerinin önünde kirli stock haller
ve extreme başlayalım artıkpanjur bayan aracı specten çıksın ve piano black olsun dedik floryada hobbycar araç kaplama merkezinde bi güzel kaplattık,
stopların da ortasını kaplatalım amele gibi durmasın dedik
bu tür uygulamalar hemen hemen her bindiğim araca uyguladığım fix uygulamalar
ve amerikan parklarımızı yaptık, çamurluklardakileri de aktif ettik, arkadaş hediyesi xenonlarımızı taktık, internetten sipariş edilen sisleri sarı folyo kaplayıp sis yuvalarına bağladık, fakat çok geç çektiğim için fotoğrafı, H1 ampuller folyoyu yakmış onlar da yapışmış oraya öylece![]()
sonra lastiklerimizi boş durmasın onlara da bişeyler yapalım diyerek yazılarını boyamaya karar verdik
vee büyük değişiklik burada başladı, namişteine gidip şakir abiden rica ettik bi güzel bastı arabamızı, coilleri gömdük c2 ye öncesi ve sonrası şekli,
bu arada çıtalar ayna üstleri , ön ve arka tamponlar araç rengine boyandı, kar lastiklerimizi de giydirdik
kendimize özel stickerlı vernikli plakalık yapalım dedik, handmade çok severim bilirsiniz![]()
basıkken arkadan görüntü
![]()