Bugün arkadaşımın yeni aracının çekimlerini yatım bütün gün de kullanma şansım oldu gerçekten çok zevkli, şirin ve dikkat çekici bir araç. Fender Audio dışında bütün opsiyonlar mevcut, arka spoiler ve çizgiler sonrada yapılma.
![]()
Bugün arkadaşımın yeni aracının çekimlerini yatım bütün gün de kullanma şansım oldu gerçekten çok zevkli, şirin ve dikkat çekici bir araç. Fender Audio dışında bütün opsiyonlar mevcut, arka spoiler ve çizgiler sonrada yapılma.
![]()
bunun tdı ıdamı varmıs yahu :S ...mantıklı bır arac ımısarac da masallah guzel o cızgıler bı entresan geldı gozume...
34 KPT 60 e93 M3
34 KPT 20 Ek4 Vtec VTI (track only)
Passed = KPT 01 Ek4 Vtec VTI / KPT 51 Ap2 s2000 / KPT 60 Ap2 s2000
"Herby" şeritleri çok yakışmış. Çekimler için de emeğine sağlık.![]()
yere basıyoruz iyice sonra vossen takıyoruz ve keyifle mutlu mesut az yaka yaka biniyoruz
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Ciddi begendigim bi arac, sizinkine de masallah![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
maşallah güle güle kazasız belasız binsin.. herby şertileri güzel olmuş tek spoilerı biraz genel hatlar çerçevesinde fazla buldum.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Maşallah içini bi sevemedim halen
bide nekadara geldi 80-90binden aşağı değildir heralde
1881 - 193∞
çok güzel bir çekim olmuş elinize sağlık... aracada maşallah bu arada gerçekten çok güzel![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Eline sağlık barannn
ama ne olursa olsun bu parayı hak etmiyor araç full donanım dsg dizel 78 bin lira ne demek![]()
çizgiler süper durmuş maşallah![]()
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Yere yakınlaştırın ve jantları beyaz yada mavi yapın. Dahada güzel olacaktır.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
şeritler dışında çok güzel bi araç maşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)