User Tag List

7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: infiniti G35 - Honda civic Type-r fn2

Apollan
    Misafir

infiniti G35 - Honda civic Type-r fn2

arkadaslar oncelikle merhaba.isin gercegi bu hafta sonu almak uzere anlastigim arac g35 -ben 350z almak istedim ama 4 kisilik yok.ayni motordan kullanan 4 kisilik olan g35 i deniyim dedim.dun aracin yanina gittim test surusune ciktim.fazla gazlama sansim olmadi ama neden bilmiyorum benden baska herkezin kani isindi araca-gitmeden baska garajda fn2 typer gordum.ama turkiyedeykende GTI VTI kullandigim icin onden cekerler oldukca baymisti.ama yinede aklim gidiyor.bu hafta sonu birini alacagim. iki aracinda eksilerini artilarini kullanan arkadaslar soliyebilirmi .typer bilinen bi arac ama acikcasi g35 hakkinda fazla bilgim yok.simdiden tesekkurler

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 sene kadar 350z kullanmistim ama genel olarak hic isinamamistim. Egzost sesi tamam ama performans olarak aman aman guclu arac degil. Tr sartlarinda vergi ve benzinden dolayi cok gereksiz. Sahsi fikrim tayyar alip gazlardim.

Apollan
    Misafir
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 sene kadar 350z kullanmistim ama genel olarak hic isinamamistim. Egzost sesi tamam ama performans olarak aman aman guclu arac degil. Tr sartlarinda vergi ve benzinden dolayi cok gereksiz. Sahsi fikrim tayyar alip gazlardim.
    herkez motorunun aman aman bise olmadigini soluyor.vergiden yana fazla sikinti olmucak,yurtdisindayim.tayyarida burda kimse anlamiyo iste siradan civic gozuyle bakiyliyor bende ona tutuluyorum ***** birde arkadan itis cekistiriyor

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hangi ulkedeysen yaz ona gore alternatif tavsiyeler gelir gun icerisinde. Siradan civic gozuyle bakanlara saka yaparsin iste fenami

Apollan
    Misafir
    isvicredeyim hocam.inan bana bunlarin trafikteki hallerini gordukten sonra.tr deki gibi sursem hapise atarlarmi yada arabayi elimden alirlarmi diye korkar oldum.cok kural var heryer radar.ama polis yok hergun eksozlu araclar kapinin onunden geciyor sanirim eksozdan yana problem yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    G35 den alacağın verim K20 den fazladır. İki arabada stock olarak değerlendirirsen ne Ep3 ne Fn2 350Z ya da G35 in yanına yaklaşamaz. G35 ve 350Z üzerindeki motor kurcalanınca gayet verimli motordur. Sadece yazılımdan bile beyine gerek kalmadan dünya güç çıkartıyorsun.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    G35 den alacağın verim K20 den fazladır. İki arabada stock olarak değerlendirirsen ne Ep3 ne Fn2 350Z ya da G35 in yanına yaklaşamaz. G35 ve 350Z üzerindeki motor kurcalanınca gayet verimli motordur. Sadece yazılımdan bile beyine gerek kalmadan dünya güç çıkartıyorsun.
    Mesela ne kadar bi guc ? Egzos filtre polis yazilim?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)