merhabalar , aracımı alalı 1 yıl oldu tam ve üzerinde macun çatlakları ve kaportada ezikler vardı bu güne nasipmiş kaportayıda yaptırdık çamurluklarıda.. gördümki çamurlukları açmak bir günlük iş değilmiş...
daha fazla konuşmayıp fotoğraflarla anlatayım ben
aracımın eski körükleri ve jant lastiği ilk aldığım gün
sonra körükler değişti taşıyıcıda biraz oynandı ve salıncağı taşıyıcıya oturttuk fakat bu sefer çamurluk kasıp oturdu jant lastik arasına.. bu durum bazılarının yapmaya çalıştığı birşey fakat hareket halindeyken 2 3 kere vurdum jantı kırma ihtimali çok yükske olduğundan çamurluk açtırmak farz oldu
geçtiğimiz çarşamba araca başladı necati ustam , çok uğraştı ve güzel oldu orjinalden sağlam oldu
elleriyle yaklaşık 2 3 saat düzeltmeden sonra sıra geldi boşlukları doldurmaya
ve sol tarafın kabası bitti iç kısım kaldı
boş dururmu ustam hemen ona girişti
polat abim tamponun eğimini verdi iç kısımı kaynaklayıp perçinledi açıyı verdi
ee çamurluk bitti
tamponla birlikte görüntü ;
tabi tampondaki hatta kaybolacak
son düzeltmeler cuma günü bu halde idi ;
cumartesi pazar gitmedim haliyle cumartesini kendime ayırdım pazarda kapalıdır diye düşündüm pazartesi sabah bir gittim macunlanmış zımparalanmış sağ taraf bitmiş
Necati ve Polat ustam + Boyacı Adem abim pazar günüde çalışmışlar akşama kadar burdan saygı ve sevgilerimi yolluyorum..
aslında ilk gün çamurluk açtırma diye gittik , ordan sağ kapıyı ön kaputu sonra iki arka çamurluk vs derken 2 ön çamurluk kaldı boyanmayan ve direkler.
sonra fırında tavan hariç boyayalım dedik.. neticede son sahibi benim boya benim için dert değil ne olduğunu ben biliyorum..
sağ kısım
sol arka çamurluk
buda yerdeyken bir kaç fotoğraf
![]()