User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: oto alarm tavsiyesi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

oto alarm tavsiyesi ?

arkadaşlar bugun hayırlısıyla yeni araç aldık..2009 model dacia logan mcv...

çalan alarm sistemi yok...taktırmak istiyorum.... herseye çalmasın sadece gerçekten güvensiz hareketlere çalsın istiyorum....ayrıcada kumandadan bizim aracın alarmının caldıgınıda anlamak mumkunmudur.....sokakta bir suru araba var..mutlaka her gun birinin alarmı calar...bizim aracın olup olmadıgınıda anlamak isterim eger kumandada da bi ufak ses vs calan modelleri varsa....

önerileriniz nelerdir..normalde taktırmayacaktım ama bakıyorum araca vurup yada çizip kaçıyorlar....yada sokakta bir suru çocuk var..kıllığına cizen bile oluyor...bi ara eski aracımızın lastiklerini bıçaklamışlardı.....bu gibi seyler için onlem almak istiyorum....yorumlarınız için tesekkurler

Satış Yasaklı EmrGti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle hayırlı olsunn allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin abim almıştı kendi aracına farlarla beraber güzel bir ses çıkartıyordu ve ben daha öyle alarm kiti görmedim öğreniyim haber verırım arkadasının yerıde oldugu ıcın ucuza yaptırmıştı
    Emirhan Altınbay

205 GTi

‎5500'den Sonra Başlayan Hayat Geç Kalınmış Bir Hayattır...

Erkekler evde en son sözü söyleyen kişidir ve genellikle söyledikleri son söz " tamam aşkım" dır

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cenmax iyidir yada desi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaslar aracı veletlerin yada kötü niyetli kişilerin cizmemesi icinde guvenlik sistemi yapılabilirmi...zormu yoksa....

mesala gecen sene 95 model kartal vardı bizde..mac cıkısı yenilen taraflardan biri dört lastige de bıcak sokup komple aracı indirmişti zemine...bu gibi seylerdede etkilimi alarmler..

bi tane almak istiyorum tam saglam bisey olsun..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    alarmlarda darbe sensörü olur ve darbe sensörünün hassasiyet ayarı olur eğerki çok hassasa alırsan arabanın üstüne kuş pislese kedi zıplasa yanından süratli bir araç geçse ötmeye başlar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ANIL ERCAN
    Misafir
    Bu işin piri desidir. Desinin her hangi bi modelli alarmını alıp taktırabilirsiniz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)