2 tanede bonus olsun
En güncel hali iş yeri önü
Saygılar...
2 tanede bonus olsun
En güncel hali iş yeri önü
Saygılar...
Cennete ilk çagrilanlar,bollukta da sıkıntılı anlarda da
Allah (c.c)'a hamd edenlerdir (Hadis-i Serif)
aracın maşallahı var kasası güzel duruyorarka m tampon ile ofsetli bir jant seçimi yaparsanız daha iyi olabilir..
![]()
biz çanakaledeki arkadaşlar olarak toplansak nede güzel olur...
PROJE DEĞİŞİKLİĞİ NEDENİYLE SATILIKTIR
maşallah klasik BMW karizması![]()
ofsetli arkayı çok kaldırıyor sevmiyorum o görüntüyü sonra ama olabilir tabi tampon istediklerim listesinde nasip olucak ins. tesekkürler
amin teşekkürler..
şöyle diyim biz onu yaptık 40 aracı geçik sayımız olduda bizde daha o potansiyel yok onu anladık-hadi nabıcaz? -buraya nie geldik? -kahvaltıdan sonra ne etkinlik var? -olum tutmaz bu iş burda bizim çanakkale insanı sabırsız daha her kafadan bi çok ses anlasılan bende biraktım o işleri ve çağarılırsa giderim öyle diyim..
teşekkürler sağolun..
teşekkür ederim sağolun..
öylede diyebiliriz teşekkürler
teşekkür ederim sağolun..
aynen teşekkürler dahada temiz yaptık öyle bakmaya calısıyoruz diyim bensağolun..
Maşallah güzel duruyor kazasız belasız
Maşallah güzel görünüyor. Fotoğraflardaki mekan da çok güzel ve müsait ama renkler biraz sapmış bir tanesini düzenlemeye çalıştım. Kazasız belasız
![]()
sılah gıbı duruor masallah arka bagaj kılıdının oldugu cıta beyaza boyanması gerekıor onun dısında mermı gıbı masallah kazasız belasız
[QUOTE=brs_odbs;7086234]Maşallah güzel duruyor kazasız belasız[/QUOT]
amin teşekkürler..
sağolun teşekkürler
sağolun elimizden geldiğince özenmeye devam inş.böyle yorumlar almak daha sevindirici
beyazdı ben boyadımm çıtayı söktüğümde arkası çok fakir kalmıstı uyumsuz gibi gelmişti ama geri dönüşü kolay teşekkürler tekrar sağolun
sunrofda olaymış iyiymişallah kaza bela vermesin beyaz farklıdır.yanlız aynaları ve bagajın kilit plastiğinide beyaza çevirirseniz daha klas olacak.bu arada tampon bantları arasında kapı çıtaları ince kalmış,onlarıda M e çevirirseniz 10 numara olur.
difizörü boyamayın böyle daha güzel.
![]()
mutluluğun sırrı hayatından iki yüzlü ve kalleşleri çıkarmakta
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)