207 üzerinde ki kırmızı şeritleri ruhsata ikinci renk olarak işletmek istiyorum, kısaca ne yapmak gerekiyor ?
207 üzerinde ki kırmızı şeritleri ruhsata ikinci renk olarak işletmek istiyorum, kısaca ne yapmak gerekiyor ?
benim bildiğim muayne istasyonuna gidip orda renk için muayne olup aldığınız belge ile emniyete gidiyorsunuz ruhsata işletiyorsunuz sonra...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
tüp taktıgımda lagunanın tavanı işletmiştim siyah olarak
ozaman ek1 e siyah renkde mevcuttur yazmslardı
fatura v.s. istenmedi yıl 2011 di .
esenyurtta muayeneye girdim.
fatura olayı yenimidir? yoksa hep vardı bana mı es geçildi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Kendim sordum kendim cevapliyim
Randevuya gerek yokmuş.
İstasyona gidip tespit yaptırıp daha sonra fatura kestirip emniyete gidip ruhsat'ı yenilemek yetiyormuş
Peki orjinal olan bişeyi niye işletiyosun Özgür?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Muayne randevusu alınıyor diye biliyorum Özgür, araçta tadilat değişiklik seçeneğini seçilerek.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
benim bildiğim aracın %30'dan fazla kısmının farklı renk olması gerekiyor, ruhsata ikinci rengi ekletebilmek için.
öyle işte.
randevu almadan gittik sadece uzaktan bakıyor bu araba 2renk evet kırmızı var tamam imzalayıp geçiyorlar... araç kaplatıp işletmiştik ordan biliyorum... uzaktan baktı araç beyazdı mat kırmızı olmuştu baktı uzaktan kırmızı dedi yazdı gitti![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Arkadaslar acıklamıs zaten detayları
Ek olarak bu ıslemlerın toplam maliyetı 210 lira olacak
Ek1 ve ruhsat 2 yapragının degısımı
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
ben de yakın zamanda hem kişi sayısını hemde rengini değiştirdim aracın
tespit yaptırmak yeterli yanlız fatura istemediler benden aldığımda boyleydi dedim hem tuv e hemde karakola bir işlem yapılmadı direk hallettiler
ruhsat işleri maliyetli oluyor biraz 2 nushada değişiyorsa 200tl yi buluyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
aynen bir uğra sor bide fatura vs almak için masraf yapma benim picanto trafiğie çift renk çıkmış ben aldıktan sonra sokuldu mavi kısmı direk tespit yaptırdım aldığımda beyazdı diye soyledim karakolda hiç sorun etmediler
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)