MAF temizligi yapmayi dusunuyorum , temizlik icin ozellikle tavsiye edilen (Air Sensor Cleaner) diye bir urun varmis,bu urunu kullanan bilen nereden temin edilebilecegini bile yardim ederse sevinirim![]()
MAF temizligi yapmayi dusunuyorum , temizlik icin ozellikle tavsiye edilen (Air Sensor Cleaner) diye bir urun varmis,bu urunu kullanan bilen nereden temin edilebilecegini bile yardim ederse sevinirim![]()
One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
Temizlenilcek bir cok urun okudum ama bu urunu ozellikle soyleyenler var saglam olsun istiyorum arabamda rolanti tutmazligi var seyirip duruyor
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
yağsız bi sıvıyla temizle kardeşim balata spreyi uygundur ben hata yaparak wd40la temizledım çöp olmuştu zamanında mafım![]()
Vay kardesim sen buralardamiydinTamam o urunu bulamayacam galiba balata spreyine bakicam seninde rolonti sorunu hakkinda konularina ulastim Maf disinda bi problem varmidir acaba rolanti cok silkeliyor
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
yağsız kontak sprey ile temizleyebilirsiniz![]()
...
vakum hortumlarına bak kelepcelerını guzelce elden gecır buyuk ıhtımal hortumlardan kacırıyor.Yumusak samco felan hortum kullan sert olanlar sıcakta kuruyup catlıyor.Maf kelebegı felanda temızle sıkıntı kalmaz
Tamam kardesim hepsine bakacaz baktiracaz herkese onerileri ve yorumlari icin tesekkur ederim![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Bu ipa nedir ? Nereden temin edilir ? Yaglimidir
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Ostimde kimyasal maddeler satan bir yer var stadın orda arkadaşlar oradan temin ediyordu ama sen aldın mı desen maleseff..
internetden almak problem olmaz sa link:
İPA İZOPROPİL ALKOL TEMİZLİK SOLVENTİ 1 LT % 99 11 TL ERDEM BOYA OTO BAKIM'den
selam, yağsız kontak spreyi alıp kullanabilirsin:
gittigidiyor.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)