akşama sarıyerde dizel 206 sedan vti ve 306 gtimızla kendi aramızda muhabbet edicez varsa yakınlarda denk araçlar aramızda görmek isteriz
akşama sarıyerde dizel 206 sedan vti ve 306 gtimızla kendi aramızda muhabbet edicez varsa yakınlarda denk araçlar aramızda görmek isteriz
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Sizin VTI komple bitti mi kasnak felan ne alemde ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
abi bir dahakine musait olursam bende size katılıp muhabbet etmek isterim![]()
bu arada vtı kırmızı mı![]()
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
Dun aksam görsem konuyu gelırdım yanınıza, bidahakine inşallah, nerede buluştunuz ?
vtec bitti sayılır artık yani en azından bizim yapabileceklerimiz bukadarbirtek ateşleme sıkıntısından sonra ayara baktırmadık onada baktırdıkmı tmmdır.
bayramdan sonraya kaldı artık . vti füme
herkes yan cizdi 3 araba kendi kendimize nargile içtik deneme yapmadıkbirdahaki konuyu erken açıcaz artık haklısın
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Yeniköylüyüm ben, ne zaman isterseniz müsait olursam geleblirim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)