face grubunda bazı üyeler paylaşımları görüyorlar bazıları göremiyolar bunu nasıl çözebiliriz ?
grubun gizlilik ayarları paylaşılan resimleri sadece grup üyeleri görebilir olarak ayarlı
face grubunda bazı üyeler paylaşımları görüyorlar bazıları göremiyolar bunu nasıl çözebiliriz ?
grubun gizlilik ayarları paylaşılan resimleri sadece grup üyeleri görebilir olarak ayarlı
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
ben paylaşılanların herkez tarafından görülmesini istemiyorum kizaten sadece üyeler görsün istiyorum
üyelerden bazıları paylaşılanları göremiyo
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Hmm yanlış anlamışımo zaman sadece arkadaşlar seçeneğini seçmelisin,ama kendi arasında gruba nasıl ayırıyor çözemedim yani onun için ne yapılması gerekiyor onu bilemiyorum
arkadaşlar, bu sadece arkadaşlarım mesaj yazabilsin yaptığımız halde başkaları nasıl bize mesaj gönderebiliyor? diğer klasörüne düşüyor ama geliyor. hiç gelmemesinin yolu yok mu?
bu face g.t mü? kapak profil resmi neden gizlenemiyor? birde face yi tanımadığı hatunları rahatsız etmek için kullananlara gene bu vesile ile en güzel sülaleci küfürlerimi saygıyla sunuyorum![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)