İnşallah bu sefer güvenlik önlemleri tam alınır bi kurallar ordaki gözetmenler tarafından iyi okunsun lütfen, başarılar dilerim güzel bi org. olur.
hiçbişey değişmez, audiocu ve lastikçi magandalar ve piste atlayan danaların yüzünden yine kötü bir yarış bizleri bekliyor![]()
Kısmet olursa bu yarışa kapalı tribün önünü sadece stand alanı yapacağız. Dışarıdan araç almayacağız.
Ayrıca bir önceki yarışta son dakika golü atan federasyonun demir bariyerleride yarışa gelmiş olacak.
valla dostum sen gerçekten görevli olacaksan sizlerden naçizane isteğim kapalı yerin olduğu alanın önüne araba girişine izin vermeyin. birisi lastik yakar, diğeri bası sonuna kadar açar, diğeri yayaların yanında tehlikeli şekilde hava atmak uğruna hızla gazlar. bu tarz maggy'ler yüzünden yarışları iyi şekilde izleyemiyoruz. özellikle audioculara kıl oluyorum dım tıs dım tıs beynimizi .....
Evet kardeşim bende farkındayım. Görevli değilim, yarışmacıyım. Fakat organizasyonun daha iyi yerlere gitmesi için bazı konularda klube yardımcı oluyorum. O alanı fuar havasında değerlendirip sadece stand için ayırdım. Stand aracı haricinde hiçbir aracı, özellikle o çakalları aldırtmayacağım![]()
3 sıra beton bariyer çekilmesi sözkonusu olabilir mi acaba?yani bir tana araçların ortasına ve 2 tane de yanlara. en azından iki yana betan bariyer konsa çok isabetli olur.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
insallah düzgün bir organizasyon olur gecen yarısta düşündük yani bu ne bicim bir yarıs mı ahır mı diye
abi yarısa seyirci olarakta arabasıyla gelen olarak apacilik yapanları kastetmistim baska bir amacım yoktu yani sen her geleni piste alırsan bilemem artık kim suclu zaten pist cevresinde ve pistte kedisi köpegi herseyde vardı haksızmıyım ?? benim söyledigim sizlere degil APACİLERE
İsteyen gelir izler. olayın zevki de bu zaten.
ankara drag kültürünün önemli bir parçası zaten bahsettiğin kişiler.
türkiye motorsporlarının en buyuk sorunu da zaten sporun sadece üst gelir seviyesine sahip kişiler tarafından ilgilenilen birşey olması. halbuki tabana yayılması lazım ki ciddi bir kültür oluşsun.
Böyle kültür olabilirmi ?
Neden formulada WRC de yok bu kültür
adam Antalyada bi plastik girilmez şeridi çekiyor oranın köylüsü bile girmiyor
Ben Ankaralı olarak kabul etmiyorum böyle kültürü yap bakalım 20 milyon 30 milyon o girişi o kültürden kim kalıyor...kültürdü zevkti derken canlar gidicek farkında değilsiniz Allah göstermesin o araçların biri kalkış sırasında yada sonradan hakimiyetini kaybetse kaç cana malolur?? Antalyada örneği var ordada yarıştım orda o plastik şeritler havaalanı pistinin 15-20 mt dibine çekildi burdan izleyin denildi bu iş şakaya gelmez..Ankarada drag yapıcaksan ilk başta para için herkesi piste sokmayacaksın düzgünce polise yada bi özel şirkete bu işi vericeksin potansiyel belli kaç bin kişi izliyor her seferinde yanı ... neyse bi yandan son yarıştaki organizasyona sinirim bi daha gelmem diyişim bi yandanda bu işten ve izlemekten aldığım zevkşu işi adam gibi yapın bi kere helal olsun diyelim bizde!!!
Peki wrc nin bedave girilen ve f1 in sudan ucuz olan yarışlarına kim gidiyor ülkemizde?
ben ve tanıdığım bikaç kişiden başka kimse gitmiyor. neden çünkü tribünleri etapları dolduracak spor bilincine ve sevgisine sahip insan yok. bunun büyük nedeni de ülkemizde bu kültürün temelinin olmaması.
bende diyorum ki özetle. organizasyonlar can sağlığını göze alarak güvenli şekilde düzenlensin ve hekese açık olsun. ancak bu şekilde yayılır ve gelişir. dragda rallikrosta bunu sağlarsanız yakında f1 ve wrc de de seyirci görürsünüz.
bir de şimdi aklıma şu geliyor biz f1 ve wrc de çok iyi organizasyon yapıyoruz da noluyor? ben paramla rezil oluyorum. kraldan çok kralcı gerizekalı görevliler seyircileri soğutmaktan başka bişey yapmıyor. çünkü ordaki form doldurup gelen görevli genellikle spor hakkında hiçbişey bilmiyor zaten.
organizasyonlar strerilize edldikçe kısır döngüde kalır. umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir.
Az çok anlıyorum dediklerini ama Ankara yarışı için bunlar bu işin zevki tabana yayılsın gibi bi cümle yazdığınla ters düşer taban tavan kim istiyorsa seviyorsa gelip izlemeli hatta parasız sonuçta bu işi yapan klupte bu masrafları bi şekilde çıkarabilir ama hepsi organizasyon işi...güvenliği sağlamak bu kadar zor olmamalı tabi sen 20 arabayı 5 saatte kaldırmazsan millet oturduğu yerde durmaz ki Ankara seyircisi ne yazıkki gelen kitle genel olarak belli söz dinlemez kural dinlemez...benim derdim üzülüceğimiz bi kaza olucak sonra kimse bişey izleyemiyecek..sorunlar açık zevk i bırakıp tepkinizi gösterin ki azıcık korksun insanlar şu işi yapamıyacaklarsa yapmasınlar
Bora haklı; ankarada antalyadaki gibi bir kaza olursa en az 10 kişi ölür.. bu işlerin şakası yok...
walla otoparkta 0 çizmeye çalışan şahinciler dragdaki olası kazalardan daha büyük bi risk oluşturuyor. milletin yürüyerek geçtiği yerde bile bile üzerine sürüp 0 çizmeye çalışan zihniyetler var ve bunlar bu alanlara elini kolunu sallayarak giriyolar. eğlenmek herkesin hakkı ama insanlık çerçevesinden çıkmadan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)