Bugüne Kadar TypeR lara Karşı Hep Bi Sempatim Vardı Kısmet Bu Yaz Sonundaymış
Aracımın Specleri
- Motor İçi Stock.
- 81.600 Km de ( Şu An)
- DC Headers.
- Aem V2 Filtre Kiti. (Tamponda)
- 63 Lük Krom Düz Boru.
- 63 Lük Airmass Son Susturucu.
- Gaz Kelebeği Port Polish.
Aracımı Alalı 1.5 Ayı Geçti Fakat Yeni Fotoğraf Çekebildim Terzi Kendi Söküğünü Dikemez MisaliAracımın Geç Cıkması Birazda Hırsız Yüzünden Oldu Aracıma Hırsız Girdi Double Teybi Parçaladı Airbagle Falan Uğraştılar Hepsini Hallettimde Neler Çektim Aldığım Gibi Satıyordum Az Daha Arabayı Sinirimden...
Sırf Şöför Camı İçin Servis 1 Ay Süre Verdi 2 Hafta Bekledim Sağolsun Koray (Koray Emniyetli) Yardımcı Oldu Camcı Bi Arkadaşında Varmış Camı Bulduk Taktık...
Aldığımdan Beri Baya Bir Yol Aldıkİlk Aldığımda Kasa Ve Mekanik Olarak Bakımsızdı Biraz Araç Yada Şöyle Diyeyim Benim İstediğim Kıvamda Değildi
![]()
Kasa Olarak Yaptıklarım;
- Bazı Bölgeler Boya İstiyordu Zaten Çizikti Ezikti Derken Vs 3-4 Parça Boyattım...
- Hazır Arabanın Boya İşleri Yapılırken Jant'ları Emre Terzi (SPEEDY) 'ye Bıraktım Boya İçin Çok Güzel İşçilik Ve Renk Yaptı SağolsunBu Arada Erkan Oguz'a da Teşekkür Ederim Benim Jantlarım Boyanana Kadar Jantlarını Emanet Aldım
Boya İşleminden Sonra Meguiars'ta
- Komple Sulu Zımpara Yapıldı
- Meguiras Detaylı Bakım (Pasta Cila İç Detaylı Temizlik )
- Bu İşlemlerden Sonra APP'lerini Taktım...
Motor Mekanik ve Yürüyen Olarak ;
- İlk Olarak Yağ Ve Yağ Filtresi Değişimi
- 2 Adt. Oksijen Sensorü Aldım
- Gaz Kelebeği Ve Emme Manifoldu Sökülüp Temizlendi.
- Subap Ayarı Yapıldı
- 4 Adet Sıfır OEM Disk
- 4 Adet OEM Fren Balatası
- Yeni filtre Aldım Eskisi Tozdan GozukmuyorduSimota Takıldı
- Şanzıman Ve Motor Kulaklarını Yeniledim
- Ön İki Amortisor Yenilendi
- Amortisor Takozları Yenilendi
- Rotlar Rotiller Vs Alt Takım Komple Bi Elden Geçti...
- Toyo T1R Lastik
- Rot Balans Ayarı Yapıldı
- Çağlar Kardeşim Son Olarak Egsoz İşine Bi El Atayım Dedi HeraldeBi Gün İşteydim Aracı İstedi Onun Benim Yok Zaten Bilen Bilir
Dedim Gel Al Yarım Saat Sonra Facete Bi Foto Gördüm Airmass
Ben Çok Beğendim Valla Çağlar Kardeşime Ne Kadar Teşekkür Etsem Az
Aklıma Gelmeyen Baya Bi Şey Var Zamanla Yapacağım Şeylerde Var Sağ Stobu Aldım Arkadaşımda Ama Gidemedim Henüz AlmayaSonra Coilover İlk Sırada Bakalım Zamanla Paylaşıcam Zaten Yaptıklarımı...
Geçenlerde Olimpiyat Stadındayken Hazır Makine Yanımdaydı Benim ( 34VG3670 Typer ) Ve Furkanın ( 34FV1100 VTI ) Araca Fotoğraf Çekelim Dedik Zaten Benim Bazı Fotolarda Aracıda Süren Furkan Sonra Kim Bu Adam Kim Demeyin![]()
Şimdide Videolar
DC Egsoz İle Olan Video Bu...
DC Egsoz İle
ReşatatataVG TypeR... - YouTube
Bunlarda Airmass Taktıktan Sonra
VG TypeR 1-2 - YouTube
Airmass PoweRR Dışardan Çekim 1-2![]()
Airmass Egsoz İle Bu Videoda 2.Vitesi Çalmışlar![]()
VG TypeR Airmass- YouTube
Airmass Egsoz İle 1-2
VG TypeR Airmass PoweRR- YouTube
Arabamda Emeği Geçen Herkesten ALLAH Razı Olsun... ALLAH Herkese Daha İyisini Nasip Etsin Herkese Saygılar...