User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
39 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Honda Accord, Mercedes c180 ve Audi A4'den hangisi

lord_ask
    Misafir

Honda Accord, Mercedes c180 ve Audi A4'den hangisi

2009 2010 Model arası Honda Accord, Mercedes c180 ve Audi A4'den ( hepsi benzinli ) hangisini almalıyım ? konfor, performans, Donanım,Yakıt ve karizma açısından hangisi daha iyi artı ve eksileriyle hangisini almalıyım sebebiyle birlikte söylerseniz veya kıyaslarsanız sevinirim. 60 bin ile 80 bin TL fiyat aralığında bütçem var.. lütfen bilinçli ve bilgili insanlar yorum yapsın yolda gördüğünüz araba hakkında iyi deyip geçmezseniz sevinirim Bu 3 markaya da daha önce binmedim 2 Toyota 1 adet BMW 1 adet de opel kullandım şuan bu 3ünden birini seçmek istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A4 2.0 TFSI diğerlerine göre daha mantıklı olur diye düşünüyorum..

Hepsinden bağımsız olarak kendi fikrim, o paralara bir e90 320d alıp binmenizdir. her yönüyle daha karlı ve keyifli olacaktır.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Katılıyorum o paraya e90 3.20 d rahatlıka alınır ve keyifle binilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E90 3.20 d veya o aralikta alinabiliyorsa f30 3.16i 3 undende daha alınası araçlar. Accordu zaten eleyin, illa 3 unden biriyse a4 un quattro modelleri, quattro alinmayacaksa c180

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cc diyorum açıocası
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içlerinde işcilik ve kalite olarak accord daha iyi ama accordun üstündeki o salak motorla o güzellik mallesef yalan oluyor... c180 alacağımada audi alırım...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    diğer kriterlerinni bilmem ama karizma dediğin şey bana göre bir aracın parası ile değil biraz şekilli ama daha çok yollarda az görülmesi ile orantılıdır yollarda az olan araçlar her zaman her ortamda insanların dikkatini ilgisini diğer araçlara oranla daha çok çeker haliyle acaba kim sürüyor sorusunu akla getirir sürücüyede ilgiyi artırır..

yeni kasa accord dışında bence o araçların hiç biri ile karizma falan yapamassın.. c kasa e90 kasa a4 olmuş doğan şahin yollarda.. heleki c kasa taksisini bile gördümya artık ölsemde gam yemem.. accord arkadaşlar yazmış üstündeki o yakıt tüketim canavarı motor ile külfet olur..

en güzel tercih şahsen bencede passat c.c tarzı sedan coupe tarzı bir araç olabilir..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

lord_ask
    Misafir
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diğer kriterlerinni bilmem ama karizma dediğin şey bana göre bir aracın parası ile değil biraz şekilli ama daha çok yollarda az görülmesi ile orantılıdır yollarda az olan araçlar her zaman her ortamda insanların dikkatini ilgisini diğer araçlara oranla daha çok çeker haliyle acaba kim sürüyor sorusunu akla getirir sürücüyede ilgiyi artırır..

yeni kasa accord dışında bence o araçların hiç biri ile karizma falan yapamassın.. c kasa e90 kasa a4 olmuş doğan şahin yollarda.. heleki c kasa taksisini bile gördümya artık ölsemde gam yemem.. accord arkadaşlar yazmış üstündeki o yakıt tüketim canavarı motor ile külfet olur..

en güzel tercih şahsen bencede passat c.c tarzı sedan coupe tarzı bir araç olabilir..
    Evet herkez motordan şikâyetçi o kadar kötümü? gitmiyomu çokmu yakıyoo ?

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içlerinde işçilik ve kalite olarak accord daha iyi ama accord'un üstündeki o salak motorla o güzellik maalesef yalan oluyor.
    honda işçilik ve malzemede audi ile mercedes'ten üstün oldu ya, daha neler duyacaz bu forumda durun bakalım.

her üç araçla da şekil yapılmaz. ha marka prestiji dersen seçenek belli abi.
    konforda mercedes'in üstüne var mıdır ki dünyada, karşısına audi ya da honda koyalım?
    performansta turbo 1.8 ya da 2.0 a4 her ikisini de yalan eder.
    donanım derseniz alacağınız araca bağlı. hepsinin de boşu var, dolusu var...

şahsen quattro a4 alır, ortalığın...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skoda superb de alınabilir hatta sıfırı alınır o paralara

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    honda işçilik ve malzemede audi ile mercedes'ten üstün oldu ya, daha neler duyacaz bu forumda durun bakalım.

her üç araçla da şekil yapılmaz. ha marka prestiji dersen seçenek belli abi.
    konforda mercedes'in üstüne var mıdır ki dünyada, karşısına audi ya da honda koyalım?
    performansta turbo 1.8 ya da 2.0 a4 her ikisini de yalan eder.
    donanım derseniz alacağınız araca bağlı. hepsinin de boşu var, dolusu var...

şahsen quattro a4 alır, ortalığın...
    orda pek katılmıycam bahsedilen audi a4 yada mercedes c kasa a6 yada e kasa değil a4 quatro tarzı avant tarzı kupon üst sınıf modellerinide kast ettiğini sanmıyorum arkadaşın zira quatro ya parası yetiyorsa mercedesde e kasayada parası yeter bmw de 5 kasayada parası yeter o zaman..

burda bahsedilen accord yeni kasa accord.. yeni kasa accordun işçiliği donanımı malzeme kalitesi c kasayıda a4 de katlar çok başarılı bir araç binmediğim bir araç için bu kadar iddalı konuşmam ama arkadaşımda vardı yeni kasası.. tek kusuru motorudur o aracın... arkadaşımda yakıtından şikayet ettiği için bir kaç ay sonra sattı..

burda bahsedilen c kasa marka prestiji dersen seçenek bell deyip mercedes c kasayı örnek gösteriyorsan kusura bakmada c kasadan prestij falan yapılmaz istanbulda doğan şahin gibi c kasa kaynıyor her yer c kasadan geçilmiyor..
    taksisini bile gördüm bana c kasada lütfen prestijden bahsetme..
    benim için ha bir linea ha bir c kasa hiç bir farkı yok bu şahsi görüşümdür çevremdeki arkadaş eş dost sohbetlerindede aynı görüşe sahip yüzlerce insan çıkartabilirim..

dünyada e kasa s kasa cls de mercedesin üstüne yokdur o konuda laf etmem ama bir cla bir c kasada klassmanında ondan daha kaliteli ve prestijli bolcana alternatif markalar ve modeller var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- accord'a kalite babında almanları katlar matlar demek çok ağır olmuş. 2005 a4'ün malzeme ve işçilik kalitesi, 2013 accord'dan üstündür. (2013 a4'ü söylemiyorum bile.) accord'un malzemesi c kasadan üstün ya da onunla aynı olabilir ama işçiliği üstün değildir.

2- marka prestiji diyorum, evet mercedes'ten bahsediyorum. bakın model prestiji demedim, "marka prestiji" dedim. hem audi hem de honda marka prestiji olarak mercedes'ten üstün olamaz.

3- accord'u da orta sınıfın kralı yapmayın başımıza. çok güzel araç ona lafımız yok ama yol tutuş, güvenlik, kalite, prestij, şanzıman, konfor, sürüş gibi konularda almanların eline su dökemez...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

lord_ask
    Misafir
    Kardeşilerim Elinize emeğinize sağlık ne alacam ne yapacam haala bilmiyorum hiç bu kadar kararsız kalmadım.volvo s80 BMW x5 opel çorsa 2 adet Toyota kullandım daha önce şuan farklı olsun istiyorum ve bu 3 arabayada hiç binmedim yaşın 24 konyada yaşıyorum dolayıısıyla arabanın dikkat çekmesi karizmalı olması az yakması iyi gitmesi lazım konfor şart tabi bişey diyin lütfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1- accord'a kalite babında almanları katlar matlar demek çok ağır olmuş. 2005 a4'ün malzeme ve işçilik kalitesi, 2013 accord'dan üstündür. (2013 a4'ü söylemiyorum bile.) accord'un malzemesi c kasadan üstün ya da onunla aynı olabilir ama işçiliği üstün değildir.

2- marka prestiji diyorum, evet mercedes'ten bahsediyorum. bakın model prestiji demedim, "marka prestiji" dedim. hem audi hem de honda marka prestiji olarak mercedes'ten üstün olamaz.

3- accord'u da orta sınıfın kralı yapmayın başımıza. çok güzel araç ona lafımız yok ama yol tutuş, güvenlik, kalite, prestij, şanzıman, konfor, sürüş gibi konularda almanların eline su dökemez...
    ben şu forumda hondayı savunucak son adamlardan biriyim ama sen yanlış anlamışsın konuyu dediklerin doğru mantığın doğru o konudada hem fikiriz ama konuya tezat..

burda konuşulan marka değil modeller..

ben mercedes dedim mi bu konuda bahsettiğimiz c kasa diyorum audi dedim mi arkadaşın alacağı sıfır a4 olucağını sanmıyorum o yüzden eski bir önceki kasadan düşündüm çünkü accordda düşünüyorsa accord fiyatında ancak bir önceki kasa a4 alır..

marka prestiji modele bağlıdır bu önemli burda markalar savaşı yapmaya gerek yok anlamı yok honda ile mercedesi kıyaslıycak değiliz..

c kasa ile accord kıyaslıyoruz a4 ile c kasayı kıyaslıyorsak hani bu noktada bu modellerden prestij düşünülüyorsa şahsen ben mercedesi elerim direk..

konumuz bu yoksa mercedes honda alman japon falan değil hiç oralara kaymayada bence gerek yok

bende a5 coupe de vardı a4 de çok sürmüş birisiyim yeni kasa accordda sürdüm ve idda ediyorum yeni kasa accordun malzeme kalitesi donanımı sıfır a4 demiyorum dolu bir a4 de demiyorum standart donanımlı bir a4 den iyidir..

işçiliğide ufak tefek pürüzlere kronik japon takıntılarına rağmen şu anda konuda geçen c kasa yada a4 den iyidir bana göre..

yeni kasa 2011 accordların fiyatları 60 dan başlıyor 2012 sinide 75 li rakamlara bulmak mümkün şimdi bu fiyat denkleminde hangi a4 ü alırsın sen hesap et işde ya 2006,2007 dop dolu bir a4 alırsın 2.0 tdi falan yada 2010 bomboş bez koltuklu 1.8 tfsi falan alırsın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fatih arkadaşım anlamamışki ne demek istediğimizi... biz accord audidende bmwdende mercedestende tamamen üstündür demedikki... model olarak ele alınınca 2013 accord a4 ün orta donanımlısıyla c serisinin orta donanımlısından çok daha dolu kaliteli ve uygun bir model dedik... ama sen rs4 ile 2.0 accordu karşılaştırısan oda komik olur... hemen yok efendim marka prestiji. kimse honda mercedesten kral demediki... yok kalite işcilik güvenlik o dediğin e serisinde s serisinde üstündür... valla açık ve net gidip incele abi 2013 accordu bir bin ve gez accordun kalitesini gör derim 2008 accord ile alakası yok... ama gel gelelim motorları turbo olmayışından ve ağır kasaya sahip olmasından çok negativ bir izlenim uyandırıyor... son olarak güvenlik denmiş gayet kral gibi yol tutar güvenliğide senin mercedeslerinden iyi... aha buda kanıtı... beğenmedinya hani avrupalılar test etmiş hani japon testi yapsa kesin hile hurda olurdu dediğinizden... neyse isteyen istediği modeli alsın... benim yazacaklarım bu kadar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    yeni kasa accordlar ayrıca yolda çokda heybetli büyük duruyor eski kasalarına oranla..

bu arada yeni kasa derken ben 2011 kasa ve sonrasından bahsediyorum eski kasa derken 2008 öncesi kasadan..

Benim accord'da tek favori kasam 6.jenerasyon 98-2000 yılları arasında gelen halis mulis japon üretimi Amerikan kasa denilen seridir.. Amerika ithalatı seriden o yıllarda türkiyeyede yollandı..
    2000 sonrası gene euro accord lara geçdiler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimde favorim CB kasalar

bide en en sevdiğim saygı duyduğum CA 3geez serisinden AERODECK...

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accordtaki donanim beni hep sasirtmistir yillar once adamlar dusunmus ve yapmislar

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Accord coupe varmi Tr de ? Varsa coupe accord yokss avant a4 alin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)