Gene şansımız yaver gitmiyor anladığım kadarıyla
Ucuz bir gol ve Burağın kaçırdığı teke tek pozisyon kafayı yememe yetti
Siz ne düşünüyorsunuz,şansımız iyice yok oldu gibi..
Not:maç konusu göremedim,varsa kaldırılmasını rica edeceğim..
Gene şansımız yaver gitmiyor anladığım kadarıyla
Ucuz bir gol ve Burağın kaçırdığı teke tek pozisyon kafayı yememe yetti
Siz ne düşünüyorsunuz,şansımız iyice yok oldu gibi..
Not:maç konusu göremedim,varsa kaldırılmasını rica edeceğim..
burak gene sinir harbi yaşatmaya devam ediyor adamın varlığı türk futboluna zarar olmaya başladı bi galatasaraylı olarak çıldırıyorum bu adamın böyle golleri kacırmasına
Burak ve Umut çok kacırdı.Gökhan töreyi alması gerekli. 2. yarınınn ilk 15 dksı 1 tane attık mı gerisi gelir.ah avcı ah
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
bu arada ardanın cektıgı o sacma şuta da diyecek bişey bulamadım
2. golü yedik bu arada golü atan sneijder sevinmedi
ah sneijder ah bi gol daha yersek farka gider maç
Yani yazık başka birşey demiyorum...
atamayana atıyorlar yapacak bişey yok Fatih Terim daha napsın abdullah avcının yüzünden düştük bi batağa
van persia bizde olsaydı şimdi 4 tane çakmıstık sadece van persia
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Abdullah Avcı denen ve zamanında müdehale yapmayan yönetim sayesinde bayram günü üzülüyoruz..
burak elinden oyuncağı alınmış bebek gibi surat asarak çıkıyo oyundan
şanşla bir alakası yok. terimin kapasitesi bu kadar. terim uzun yıllar derwal 'in (Jupp Derwall - Vikipedi) yetiştirdiği gençlerin kaymayını yedi (ve mustafa denizli de) ve onlar sayesine başarıya ulaştı. onlar yaşlanıp futbolu bırakınca böyle dımdızlak ortada kalır işte. iyi gaz veriyor ama gazla anca bu kadar. avrupaya gitti olmadı, gs ye geldi olmadı. yakında milli takımdan da gider. avrupalılar çok teknik ve profosyonel oynuyorlar.
alıntı;
" Uluslararası bir saygınlığı ve deneyimi olan Derwall’in gelişi Avrupa'da Türk futbolunun algılanmasını olumlu yönde değiştirmiştir. Galatasaray’daki imtiyazlı çalışması Türk futbolunun geleceğinin değişmesine yardımcı olmuştur. Bir ulusal şampiyonluk ve bir Türkiye Kupası kazanmasına ek olarak, Derwall'in İstanbul’da bulunması ile Türk futboluna modern Avrupa antrenman teknikleri ve taktik fikirleri kazandırmıştır.
Türkiye’nin önde gelen teknik direktörlerinden olan Fatih Terim ve Mustafa Denizli Derwall’in Türkiye’de bulunduğu süre içinde ondan eğitim almışlardır. "
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
sağlık olsun ne diyelim..
şansla alakası yok böyle ruhsuz futbolculara sahip oldugumuz sürece anca mahalle maclarında oynarız
rezi ettiler bizi miskinlerr.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)