Öncelikle herkezin bayramı mubarek olsun , herkeze kazasız belasız bayramlar.
Bugun çok dikkatimi çekti sabah 9 dan itibaren , herkez kaza yapıyor araba kullanmaya korkar oldum , bayram namazından sonra mezarlık ziyaretlerine çıktık , çıktıgımız gibi kozluda daki o çıkış rampasında bi araç park ederken arkadaki araca ve duvara surttu sahibide baya bi bagırış çagırış içindeydi.
2.ci yine aynı yokuşun ısıklarında araç cıkarken park halindekine yandan surtmuş yine bagrış 3.su edirnekapı dan bayrampaşa donuşunun eyup yokuşunu inerken, yokuştan inen araç kırmızda gecip onumdeki minibuse suratli bi şekilde carptı 90 derece donduler eve varana kadar 3 oldu.
Ögleden sonra dışarı cıktım buna benzer 5 6 tane daha kaza gordum 2 si zincirleme e-5 üzerinde b.duzunden inerken ve floryaya yaklaşırken en sonuncusu ise akşam 10 11 civarında avcılardaydı , 2 aracında jantları lastikten ayrılmıştı.
Vızır vızır gecen motorları saymıyorum bile.
Bugun bunları gordukden sonra sağ dan sağdan 70 le gittim surekli.
Bayram diyemidir yollar boş diyemidir insanlar bukadar cok dikkatsiz olup birbirlerine carpıyorlar. Ve gordugum kadarıyla kimsenin kimseye saygısı kalmamış bayramdır seyrandır bi guler yuz yok , nerdeyse bogaz bogaza gelicek insanlar..
Sizlerinde dikkatini cektimi acaba merak ettim.
Saygılar , tekrardan hayırlı bayramlar...