Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Çok kararsız kaldığım için sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bu sebeple yukarıda ki gibi bir anket hazırladım. Cevaplarınızı bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.![]()
Arkadaşlar Herkese Merhaba,
Çok kararsız kaldığım için sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum bu sebeple yukarıda ki gibi bir anket hazırladım. Cevaplarınızı bekliyorum. Herkese iyi akşamlar.![]()
™VTI
Turk Man
ikinci el açısından jetta bence.. tek kötü yanı aşırı var şirket araçları taksiler v.b o yanını o kadar umursamıyorsan jetta en ideali bence.
Honda'da güzel..
Astra içlerinde en farklı tasarıma sahip ilgi çekebilicek güzel bir araç ağır bir duruşu var tasarım açısından.. yeni kasa sedanı ben şahsen başarılı buluyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben ki bir vti (eski) kullanıcısı olarak Honda için farklı şeyler düşünüyorum. Ama olaya duygusal bakmamak lazım sanırım
Hocam aklımdakileri yazmışsın. zaten bundan dolayı kafam karıştı.ama bi karar vermek lazım. karda kışta yaya nereye kadar
![]()
™VTI
Turk Man
zaten karar yazdıklarımda saklı..
eğer ikinci el yedek parça piyasa değeri kısaca önemliyse seçimlerin içinde jetta'yı tek geç..
yok ben biniciyim birazda altımdaki araç hani şirket,taksi v.b türevi değilde binek şahsa yönelik bir araç olsun istiyorsan civic ile astra'lara bak derim..
Civicler hakkında malumatım yok ama eminim güzeldir, Astralarda neticede almandır oda iyidir bu iki arasındaki seçim farkı tamamen yakıt ekonomisi ve dolu paket aldığın için en üst pakette donanım farkında olucakdır..
ikisininde donanımını bilmediğim için kıyaslama yapamıyorum..Ama sen yaparsan zaten ortaya hangisini alabiliceğin çıkar..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Civic in otomatiğini bilmiyorum ama manuel fabrika çıkışı lpg li yakın bi arkadaşımda var. Çok az yakıyor ve araçtan acayip memnun. ( Fd6 satıp Fb7 aldı )
Astra nın tasarımı muhteşem hele ki sedan ın. Ama yakıtı Civic ten fazla olur diye düşünüyorum. Oyumu Astra dan yana kullandım. Bence Astra.
DSG şanzıman benimde aklıma takılıyor ama yeni modellerde sorun yaşanmadığı gibi bir genel kanaat var.
jetta donanım olarak diğerlerinden daha üstün. fakat yakıt tasarrufu için civic te fabrikasyon lpg durumu biraz değiştiriyor. üstelik garantiyi bozmuyor. donanım olarakta jettaya yaklaşıyor. opel donanım olarak diğerlerinden daha aşağıda kalıyor, yalnız tasarım olarak kesinlikle çok dikkat çekici, lpg dışarıda takılırsa ve bundan dolayı motor arıza verirse garanti kapsamından çıkarıyorlar.
Ah diyorum başka da birşey demiyorum.![]()
™VTI
Turk Man
Ne şanzımanmış şu dsg eleştir eleştir bitmedi tork konvertörlü klasik otomatiğe dönseler de rahatlasakdiyerek başlayalım.
Bence de ikinci eli düşünüyorsan jettayı tek geç, hatta iç malzeme kalitesinde de, işçilikte de. Yakıt tüketiminde tsi-dsg kombosu işini görür.
herkes sıcak bakdığı markaya yönelir sen önceden honda almışsın ordan bir memnuniyet ve duygusal bir bağın olmuş sanırsam.. bende misal opel kullandım iki vectram oldu bende opelden çok memnun kaldım misal bende şu seçimlerinde opele sıcak bakıyorum ayrıca tasarım faktörüde var tabiki..
jetta dediğim gibi eğerki takıntın yoksa yani sen 65 bin tl vericen jetta alıcan aynı aracı 40-45 verip şirket aracı yada taksi olarak görüceksin bolcana yollarda aranızda 25 bin tl lik koca fark olmasına rağmen aynı kefeye koyucaklar.. böyle takıntıların yoksa bence jettayı tek geç..
Cıvıc LPG ıle cok cok ıyı bır alternatıf.
Garantısı uzun-kullanımı kolay ve kronık arıza acısından daha az rısklı.
Sorunsuz sıkıntısız bınmek ıstıyorum dıyorsanız honda
Mekanık olarak ıyı olsun. Dersenız jetta
Tasarım ve konfor ıstıyorum dıyorsanız astra
Benım tercıhım 1.4 T cosmo astra olurdu
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
Oy için teşekkürler
Beklesek mi acabatsi-dsg kombosunun şirket aracı olarak çok tercih edilmesinde bir sebep vardır diye düşünüyorum.
Valla ne kadar kalbim civic dese de jetta daha sıcak geliyor. aslında çok olması tutulması bence iyizaten takıntılı biri değilim
Haklısın ama Jetta ve Astranın da hakkını vermek lazım. onlar da Alman
Astra cosmo fiyat farkı karşılayabileceğimden fazla o sebeple sport tercih edebiliyorum.![]()
™VTI
Turk Man
Oyumu jettaya verdim ama ona alternatif olarak octavia dusunun derim. 140 beygirlik yeni nesil motor var ve performans verilerinin astra'nin 140 ligiyla alakasi yok, cok basarili arac.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)