Merhabalar abilerim, yaklaşık iki sene önce edirnede emekli bir amcamızdan satın aldığımız corollamızı sizinle paylaşmak bugüne nasipmiş. Alındığı ilk zamanlar 120k km de boyasız, lpgsiz, sadece kararmadan dolayı sol far camı değişmiş bir corollaydı
Satışın hemen ardından 14 yıllık debriyaj seti, ön takım, amortisörler ve daha önceden de değiştiğini tahmin ettiğimiz fren balataları, filtreler, kampanalar, triger seti ve diskler değişti. Oem markalar tercih etmeye özen gösterdik; aısın, trw, kyb vs. vs.
Fotoğrafta da göründüğü üzre egzoz değişti. 97 corollalar orjinalinde kat sız çıktığından headersa gerek duymadık, manifoltun bitiminden sona 48 lik düz boru çektirdik ve son olarakta ss magnum replikasını tercih ettik, 106 yuvarlak kazan. Malesef fotoğrafları kaybettim.
Rot ve balans ayarı 2012, aslında fotoğrafı koyma amacım tamamen babamın kozmetik olarak titizliğini göz önüne sermek
Annem geri viteste aracı park etmeye çalışırken talihsiz bir kaza sonucu hayalet ağaç dalı spoilere çarpıyor ve uzun ısrarlar sonucu babamdan onay alıp sökemediğim rüzgarlık ta bu sayede çıkmış oluyor![]()
***** sitede gördüğüm bir ilan ve lastik değişme zamanının çoktan gelmiş olma durumundan faydalanarak, ; toyota tenekeler ve eski lastiklerimizi 15" sparco drift jantlar ve taze lastikler ile fahiş bir fiyata takaslıyoruzDryflow filtre aldım, buji ve buji kabloları orjinalleriyle yenilendi
Ve güncel fotoğraflar, 18'i doldurmama bir hafta kala![]()
sinanbaysal nick li abimin fotoğraf ve görüşlerinden referans alarak satın aldığım prokitim.
Birkaç ay içerisinde aracımız rutuşa ve cilaya girecek hemen ardından da ön takım bakıma girdiği sırada helezonlu fotoğraflarla sizi karşılayacağım umarım![]()