User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nissan SİLVİA modelini yeniliyor mu ?

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nissan SİLVİA modelini yeniliyor mu ?

Is Nissan Bringing A New Silvia To Tokyo?
    Başlıklı habere göre nissan yeni silvia aracını tokyo oto show fuarında tanıtabilir
    Speedhunter ın haberine göre S15 silvianın üretimi 2000 li yıldan beri yapılmıyor ve insanlar şaşkınlık içersinde eger yeni bir silvia üretimi olursa ve arkadan cekişli tek kapı modeli gerçekten populer olur... Yeni toyota 86 ve subaru brz silvia nın canlanması için beklentilere sebep oldu eger erken raporlar dogruysa önümüzdeki ay tokyo motor show da silvia modelini görmemiz mümkün
    what car? sitesinin acıklamasına göre Nissan 2 spor arabasını motor show da bizlerin önüne sunacakmış kabaca ceviri yaptım detayları aşagıda yazıyor
    dedikodular böyle gelecek motor show da neler oldugunu görecegiz

Ever since the S15 Silvia was discontinued back in the early 2000s, people have been wondering when – if ever – Nissan would release a new version of its popular rear-drive coupe. The recent excitement over the Toyota 86 and Subaru BRZ has only heightened anticipation for a Silvia revival. Well if early reports are true, we just might be seeing a new Silvia (or at least a spiritual successor to it) next month at the Tokyo Motor Show.
    d
    According to an article from What Car? , Nissan is planning to show two sports car concepts in Tokyo, one of which will be their answer to the 86 and BRZ. The car will apparently be close to production spec, and may be powered by the 1.6 liter turbocharged four cylinder from the Nissan Juke Nismo. Styling will be inspired by one of Nissan’s models from the past, although they haven’t said anything other than it’s not the Fairlady Z. If reaction is positive, the car is likely to see production.
    We will have to wait for the big show to see what really appears, but it’s hard not be excited by this.
    Mike Garrett
    Instagram: speedhunters_mike
    mike@speedhunters.com

OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

burakgunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fotograftaki gibi olacaksa hiç olmasın bence. en azından kalbimizdeki s14a lar s15lerin şanına gölge düşürmesin. o kadar karizmatik keskin bakışlı araçtan sonra bu uzay mekiği gibi araç pek olmamış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben heyecanla tokyo motor show u bekliyorum (22 kasim) 2 senedir cok spekulasyon cikti yeni s-sasi ile alakali. Umarim gt86 gibi atasinin izinden gitmeye calisan bir arac cikar. 86 amerikada peynir-ekmek. Nissan da sebeplenmek isteyecektir. Hos Tr de gorecegimizi sanmam. 86 kadar pahali olursa imkansiz.

FR-S konseptinin 3 yildan fazla surdugunu dusunursek , ben 30 uma geldigimde ana s16 sasi kodunu gorurum

EmreS13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni silvia görmek güzel olur ama tesimdekiyse sırtımı dönerim bende
    06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
    06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Ben de geçenlerde facede görmüştüm sanırım böyle bir haberi, hatta Nissan "Genç değil, adam arabası olucak" tarzında bişey demiş sanırım, tabi fake değilse

Bence bu yıl prototip sergileyip 2015 başına satışa girerse gayet etkileyici olur ve çok soğumamış olur GT86 nın çıkışından sonraki süreci..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Levo 2016 da yeni gt-r geliyo kesinlesti. O kadar erken bana cok zor geliyor 10 gune belli olacak kokusu

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efe çıksa bile o eski ruhu veremiyecekler... boşuna heveslenme... fuarı boşver gidek tokyoya akina dağının eteklerinde hakusokuları arıyak...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    86 yı da beğenmedin sen galiba timu benim kısa süre deneme şansım oldu pek keyifli ( eski bir ae86 sahibi olarak )

hakosukayı hiiiç karıştırma

hondafit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s14 lerin fiyato 10.000 lra daha artar boyle çıkartırlarsa

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hormonlu crossfire olmuş, hiç olmamış
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Efsane olmuş kasaların efsane kalabilmeleri için yeni çıkan modellerin az beğenilir olması şart sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    86 yı da beğenmedin sen galiba timu benim kısa süre deneme şansım oldu pek keyifli ( eski bir ae86 sahibi olarak )

hakosukayı hiiiç karıştırma
    hacı 86 yı beğeniyorum üstelik otomatiğinede düzünüde kullandım... otomatiği bile şaşırttı beni.. dengesine lafımız yok basıklığına ve geniş çamurluklarınada... motoruda gayet yeterli... ama şu silvia dedikleri üstdeki garip görüntülü araç nedir lan...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tasarımı çok basit ve ucuza kaçmışlar en az bir bakışda 4 - 5 tane araca benzettim ne özgünlük ne kendine has bir çizgisi var viper,crossfire,opel gt si karıştırmışlar birazda aracı tasarlayan tasarımcı galiba cars çizgi filmini çok izlemiş etkisi altında kalmış..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Alpero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorlar hakkında bır bılgı var mı ?

1.6 turbo motor olsa guzel olur
    2010 Astra 1.6T Sold
    2013 W204 AMG Sold
    ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman böyle çizimler konseptler ortaya çıkar. Bence s16 nın bu kasayla ya da bir benzeriyle seri üretime geçme ihtimali YOK. s16 çıkarsa bence maksimum 2.0turbo motora sahip olur. Çünkü 200sxler herzaman hacimsiz motorlarla üretilmiştir ki bence ülkemizde vergi avantajı yönünden bir artıdır. Ayrıca nissanın bu kadar zaman ara verdiği seriyi, yeniden üretmeme ihtimalleri de var hemen hayal kurmayalım hemen

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    neden illa yeni kasa üretme sevdası oluyor onuda anlamıyorum neticede dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar.. şimdi retro furyası başladı işde retro furyasının bana göre açılımı
    "yapmaya çalışdık yıllardır satamadık döndük dolaşdık kürkçü dükkanına efsane olan kasaya yeniden güncel olarak üretiyoruz"

yıllardır porsche 911 üretiyor kasayı aynı kasa mercedes g yi üretiyor aynı kasa adamlar halada satmak istedikleri kesimlere satıyorlar.. tek yapdıkları güncel çizgilerle aracı biraz makyajlayıp görüntüden ziyade teknolojik gelişmeleri araca yüklemek..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

onur200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden illa yeni kasa üretme sevdası oluyor onuda anlamıyorum neticede dönüp dolaşıp aynı yere geliyorlar.. şimdi retro furyası başladı işde retro furyasının bana göre açılımı
    "yapmaya çalışdık yıllardır satamadık döndük dolaşdık kürkçü dükkanına efsane olan kasaya yeniden güncel olarak üretiyoruz"

yıllardır porsche 911 üretiyor kasayı aynı kasa mercedes g yi üretiyor aynı kasa adamlar halada satmak istedikleri kesimlere satıyorlar.. tek yapdıkları güncel çizgilerle aracı biraz makyajlayıp görüntüden ziyade teknolojik gelişmeleri araca yüklemek..
    Bende japonların satış için tasarım politikasını anlamış değilim.R35 etkileyici ama bir R34 olmayacak hiçbir zaman.S14a nın keskin çizgilerini s15 de yumuşattılar.Bari s15 e sadık kalsalar.Bi s14a alıp saklamak şart olacak

oGuZ555 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende japonların satış için tasarım politikasını anlamış değilim.R35 etkileyici ama bir R34 olmayacak hiçbir zaman.S14a nın keskin çizgilerini s15 de yumuşattılar.Bari s15 e sadık kalsalar.Bi s14a alıp saklamak şart olacak
    R34 de hemfikiriz ama s15 daha bi cazibeli duruyo bence
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc zaten 220-230lara zor çıkıyo bide kısaltırsan şanzımanı 200 anca yapar şahine binelim daha iyi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Öyle bir model japonda sadece Z serisidir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)