User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
73 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Alkoldan Ehliyeti 2. Kez kaptırma ??

ANIL ERCAN
    Misafir

Alkoldan Ehliyeti 2. Kez kaptırma ??

Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;

Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.

Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.

Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.

Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.

Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.

murat86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mahkeme felan yok ya ben 2 ay once kaptırdım 0,51 promille 2 sene arabayıda bana verdiler sadece ehliyetimi aldılar hır gür mü oldu aceba babanızla polisler arasında çünki bana cezamı yazdılar taksi cagıralım dedi veya biri alsın arabayı dedi kız arkadaşım vardı yanımda onun ehliyetini aracı teslim etmek için aldılar geri verdiler sonra dedim ki kız arkadasım araba kullanmayı bilmiyor ben kullancam dedim beni ilgilendirmez dedi bindik gittik. Büyük ihtimalle zıtlaşma felan olmustur diye düşünüyorum.

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Senin gibi evlat olmaz olsun

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Daha önce sabıkası yoksa çıkıcağını sanmam çıksada para cezasına çevirebilirsiniz zaten yanlışım varsa düzeltin sadece hapis cezası 1 kişiye uygulanmış oda birini yaralamış öyle hapis cezasını uygulamışlar uygulasalardı direk kaza günü uygularlardı diye düşünüyorum ama tam bilgim yok tek bilgim 1 kişiye uygulandığı şimdiye kadar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ashduahduash s iki k dan yine muhteşem yorumlar öldüm sabah sabah ahsudhasd

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ashduahduash s iki k dan yine muhteşem yorumlar öldüm sabah sabah ahsudhasd
    Ulan babam cezaevine girsin diyen evladın olsa sen naparsın acaba

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu bir taksiye binip gitmek cok mu zor geliyor insanlara anlayamiyorum.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

ANIL ERCAN
    Misafir
    Bilmiyorum takışma oldugumu olmadımı babama sordum bende onu yok takısmadık dedi ama ne bilim. 10 Dakika içinde gelsin biri alsın arabayı demişler Bende kağıthanede oturuyorum kağıthane nerde avcılar gişe nerde 10 dakika sonra zaten arabayı goturmusler babamıda karakola almıslar işte.

Bu arada S-İKİ-K Abi yarın bigün alkollu biri senin karına kızınada carpıp ölümüne yada yaralanmasına yol acarsa beni daha iyi anlarsın diye düsünüyorum. Ben burda kimsenin canı alkol yüzünden yanmasın istiyorum babam gitti alkollu vurdu birine öldürdü nolucak o zaman ? ben o kadar hayırlı evladımki milyonlarca kez uyardım dinlemedi beni bakalım nolacak.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende buradan sorayım bari , yaklaşık bir ay önce bende ticari araçla 83 promil alkollü yakalandım.devlet kamu davası açıyormuş acaba ne kadar para cezası öderim ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 yılında ehliyetimi 2. kez kaptırdığımda (2 yıl süreli) 3 ay kadar İl Sağlık Müdürlüğü'nde Psiko Test Eğitimi'ne alınmıştık ilkokul çocukları gibi ödev veriyorlardı Bana da iyi ders olmuştu..

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ANIL ERCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bilmiyorum takışma oldugumu olmadımı babama sordum bende onu yok takısmadık dedi ama ne bilim. 10 Dakika içinde gelsin biri alsın arabayı demişler Bende kağıthanede oturuyorum kağıthane nerde avcılar gişe nerde 10 dakika sonra zaten arabayı goturmusler babamıda karakola almıslar işte.

Bu arada S-İKİ-K Abi yarın bigün alkollu biri senin karına kızınada carpıp ölümüne yada yaralanmasına yol acarsa beni daha iyi anlarsın diye düsünüyorum. Ben burda kimsenin canı alkol yüzünden yanmasın istiyorum babam gitti alkollu vurdu birine öldürdü nolucak o zaman ? ben o kadar hayırlı evladımki milyonlarca kez uyardım dinlemedi beni bakalım nolacak.
    Ben düşüncene katılıyroum aynı şekilde amcamı çok uyarsakta dinlemezdi şile yolunda ölümlü kaza geçirdi uzun süre yattı ve servetinin çoğunuda 1 bardak rakıya kaybetti kan parası vs vs.Bazen yaş kaç olursa olsun başa bi iş gelmeden akıllanmıyo insanlarımız

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DRİLL
    Dr.Ecu

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ulan babam cezaevine girsin diyen evladın olsa sen naparsın acaba
    Cebine esrar koyup polise ihbar ederim

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

S-İKİ-K ERCAN belki alkol olmasa sende olmiycaktın durum onu gösteriyor.

Ne hayırlı evlatsın maşallah, yat kalk dua et baban CEZAEVİNE düşsün.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Babam cezaevine girsin diyecegine madem hayirli evlatsin götür amatem'e tedavi olsun

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

ANIL ERCAN
    Misafir
    Konu gene boş boş konusmalara kayıyor suç bizde forumda bilgili adamların oldugunu yardımcı olabilecegini düsünüp konu acıyoruz umarım bigün alkollu biri ailenizden birine zarar verir o zaman bakalım bu tarz saçma yorum yapabilecekmisiniz.

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cezaevini normal ev zannediyor herhalde. Adamı ipe götürürler haberin yok. Koray Abi'nin de dediği gibi madem o kadar hayırlı evlatsın götür Amatem'e.

F.Esen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu gene boş boş konusmalara kayıyor suç bizde forumda bilgili adamların oldugunu yardımcı olabilecegini düsünüp konu acıyoruz umarım bigün alkollu biri ailenizden birine zarar verir o zaman bakalım bu tarz saçma yorum yapabilecekmisiniz.
    Bence şuan saçmalıyorsun, sinirlenmiş olabilirsin ama böyle bi ah etmek böyle saçma sapan konuşmak olmaz....
    imza...

ANIL ERCAN
    Misafir
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Babam cezaevine girsin diyecegine madem hayirli evlatsin götür amatem'e tedavi olsun
    onuda söyledim kabul etmiyor alkolik degilim ben diyor ama işten gelirken alır 3 5 bira çaka çaka gelir eve alkolik ama kabul etmiyor hayır yani illa birine vurup öldürüp hayatının geri kalanını hapiste geçirmesimi daha iyi yoksa sembolik 3 5 ay hapisle akıllanmasımı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)