Merhaba tt Ailesi, dün gece bayagı hareketli saatler yaşadım kısaca bi özet geçeyim;
Benim peder 2008 yılında alkollu araba kullanmaktan Yakalandı ehliyeti 6 ay kaptırdı, 5. senesini Doldurmasınada 1 Ay vardı o kadar araba kullanırken içme yapma etme dememize rağmen köpek *** yemekten vazgeçmez prensibini uygulayarak Dün gece Avcılar gişelerde 2. kez yakalanmıs 140 promil alkollu olarak Sirket arabası varmıs altında. Arabayı polisler direk almıslar babamıda ekip arabasına bindirip esenyurt polis karakoluna goturmusler ifadesini felan almıslar.
Neyse gittim gece esenyurda aldım babamı (baba işte satsan satılmaz atsan atılmaz) Önce gittik beylikdüzü carefour'un arkasındaki yedi emine amacımız sirket arabasını kurtarmak ehliyet gitti zaten 2 sene onun pesine düsmedik carefour'un oraya getirmemişler arabayı ulan soruyoruz araba yok kimse nerde oldugunu bilmiyor daha sonra gittik cezayı yedigi yere ordada yok, trafik denetlemeye gittik mahmutbey gişelerinin oraya ordada yok meger hadımköy'deki yediemine cekmişler neyse alamadık arabayı tabi.. Saat gece 5 te eve girdim.
Simdi sorularım sunlar bildigim kadarıyla yeni kanuna göre hapis cezasıylada yargılancak hapise girer mi yoksa para cezasınamı carptılır ? Mahkemeye cıkıcakmıs dün polisler öyle dedi.
Şunuda söyliyimi gerçekten en az 6 ay hapis cezasına çarptırılmasını istiyorum babamın, cünkü defalarca ickili araba kullanma dememize rağmen dinlemedi bizi ben prensip olarak kesinlikle 1 promil bile alkollu geçmem direksiyon koltuguna. Milletin canını tehlikeye asla atmadım atmamda.
Bu arada yenibosna tarafında cok fena kaza olmustu dün bayagı bi araba girmiş birbirlerine onuda dip not geçiyim.