merhaba arkadaslar bir ide bakiyorum buldum bir tane baktim ankara batikentte ***** sitede ilani var ilan numarasi 138613575 bunu dusunuyorum arac hakkinda bilgisi olan varmi ve ide alinirken nelere bakilir rsi im var takasa giricez nasipse
merhaba arkadaslar bir ide bakiyorum buldum bir tane baktim ankara batikentte ***** sitede ilani var ilan numarasi 138613575 bunu dusunuyorum arac hakkinda bilgisi olan varmi ve ide alinirken nelere bakilir rsi im var takasa giricez nasipse
az daha ben alıyordum bunu değil ama hemen hemen herşeyi aynı eren abiye sordum f7r a göre 1 litre aşağı yakacağını söledi bazı idelerin enjeksiyon arızası oluyormuş yaptırma maliyeti ise 1-1,5 gbi rakamlar tutuyormuş ve siparişle geliyormuş yani serviste satılmıyormuş özet olarak ben vazgeçip megane cabrio aldım eren abi görürse detaylı açıklamayı yapar zaten
Mustafa Kemal Atatürk
özel değilse takas kafa kafayamı olucak ? eğer öyle ise araç temiz duruyor linkteki hem model büyütmüş olursunuz hemde görsel açıdan güzel bi aracınız olur deri koltuk-elektrikli ayna-elektrikli kelebekler-abs-sunroff falan donanım olarak ful bi araç
Mustafa Kemal Atatürk
buda benim arac
Connecting site...
sizin fiyatınız rsi piyasasında fazla gibi ama ben olsam takas ederdim ide ile yalnız şöle bişey var megane idenin sahibi neden aracını aynı segmentte daha düşük model bi araçla takas ediyor buda garip geldi bana
Mustafa Kemal Atatürk
ufak tefek masrafı var meganin sanruf güneş yanigi ve camın biri açılmıyor sonuçta üstüne benim aracimda rsi sınıfında gerçekten en temizlerinde ve soft modifiye edilmiş ve kullanılan malzemeler hiç birisi oem değil tabiki anlasirsak
İde lerde sorunsuz ve yakitlari oldukca az.teknik verileri f7r dan daha hizli oldugunu soyluyoda bole bsy bekleme sakin.eger hafif tatmin etsin az yaksin skınti yok diosan ide al.fakat hiz ve keyif istiosan kesinlikle f7r.uzun yolda 6 lt yi gecmio sehir ici 8.5 maksimum tabi sakin kullanim![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
ide yi alıp ufaktan port polish yazılım filtre eksoz yapmayı düşünüyorum oyleli halide stok bir f7r dan hızlı olucagi kanaatindeyim
sonuç olarak ideye çok para harcarsınız az güç alırsınız denendi görüldü ama sorunsuzluk olarak kesinlikle katılıyorum bende megane kulanıcısı olarak honda gibi yağını suyunu koy devam tarzında bi araç
Mustafa Kemal Atatürk
Bizde sivi sari ide mevcut.Yururu gayet iyi.
Üst kapak,emme,gaz kelebegi polish,Remaps yazilim,Rs 4-1 headers,60 mm orta boru,Cai var.
Rs headers herhangi bir islem yapmadan direk oturuyor.Duzgun yapilirsa hicbir sorun cikarmaz.Simdi motor icine girmeyi dusunuyor arkadas.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)